- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
tannenbaum #14014 üzenetére
Tdizsolt kolléga alaplahibás belsőt cserélt. Nem említett ilyen hibát akku csere után.
-
dutrás
őstag
válasz
tannenbaum #14012 üzenetére
Saját kontó vagy szervíz volt?
-
Sword
őstag
válasz
tannenbaum #12438 üzenetére
Köszi, kitettem összefoglalóba.
-
jozsef_pecs
csendes tag
válasz
tannenbaum #12438 üzenetére
Hálás köszönetem a leírásért!
Megjött a kedvem a mókolához.
Persze csak ha lejárt már a gari.
-
berek21
őstag
válasz
tannenbaum #12437 üzenetére
Szép, aprólékos leírás. Mehetne az összefoglalóba is.
-
törölt tag
válasz
tannenbaum #12434 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet. Ha nem lenne ez a megszorítás, többen rootolnának, mókolnának... Ebből adódoan jönnének a téglásítások. Ezek után az agyasok vinnék garanciáztatni a telefont, majd amikor kifognak egy hozzáértőt, aki megvonja a garanciát, mert mókoltak, akkor a gyártó lenne a szar, szemét. Ráadásul a bankos, stb appok se hiába nem mennek root alatt.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
tannenbaum #12426 üzenetére
ennek úgy fogok örülni, mintha karácsonyi ajándék lenne, régóta várom, hogy friss rendszeren root legyen.
Köszönjük szépen, a többiek nevében!
-
velkeibalesz
tag
válasz
tannenbaum #12415 üzenetére
Magisk tökéletesen működik. Sztereo nincs sajnos. Kamerában nem megy a slow motion, a 60 fps és a 4k.
-
velkeibalesz
tag
válasz
tannenbaum #12409 üzenetére
Ízlés kérdése. Én úgy szeretem a legjobban az Android kinézetét, ahogy a Google kitalálta. Valamint sokkal több testreszabhatóság van egy RR romban, mint az EMUI-ban. Android 8 helyett 8.1. Végül (ami nekem a legfontosabb), Bluetooth audiohoz van benne AAC támogatás, ami Beats füleshez elengedhetetlen.
-
NY_A
őstag
válasz
tannenbaum #12403 üzenetére
A tiltólistán hozzá lehet adni több host filet. Próbáld ki melyikkel jobb.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
tannenbaum #12380 üzenetére
sőt, van egy még egy, hasonló lehetőség, ha az nem válna be.
[link] Az adguard dns szerver szintén minden reklámot szűr. 2 felé címpár van, én csak a reklámszűrésest használom.
Ha megvan az IP címek, töltsd le ezt az alkalmazást, és add hozzá a címeket.Nem mellesleg engemet is érdekelne egy teljeskörű szájbarágó, hogyan lehetne ismét root a telefonon, 368-as verzió...
-
kainbacsi
csendes tag
válasz
tannenbaum #12380 üzenetére
Root nélkül használhatod a Blokada nevű programot. Ugyanúgy host listákból dolgozik mint az AdAway. Egy loop back vpnt csinál a telefonodon, tehát nem küld ki és gyűjt infókat, mint az adguard.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!