Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
thebear007 #352 üzenetére
Ez van ott:
Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Card slot
microSD, up to 256 GB (dedicated slot) - single SIM
microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot) - dual SIM -
Sword
őstag
válasz
#24536576 #346 üzenetére
A probléma az, hogy ha nem mondtak igazat, akkor csak megjelenés után derül ki. Ez elég komoly rizikó, ennyit nem ér a hangszóró (van legalább ilyen jó itthon).
De, azt mondta az csóka, hogy dual simes, majd azt mondta, hogy biztos ami biztos feljebb megy és megkérdezi, hogy biztos legyen.
Utána mondta, elvileg felelősségel, hiszen megvan a hívás azonosítója, amivel vissza lehet keresni, hogy mit mondott.
Ha ezek után meg meri venni akinek kéne dual sim, hajrá. -
Sword
őstag
válasz
#24536576 #337 üzenetére
Felhívtam őket.
1. Nem dualos! Olyan (al)verziót rendeltek, amiben csak a nano sim + sd megy csak
2. kártyafüggetlen (kvázi a fentiek kárpótlásaként, legalábbis ezt sugallta)Ha valaki kéri a beszélgetés azonosítóját, privátban megadom.
Direkt várakoztattak, megkérdezték a "szakit", nem lvl1-es support vágta kapcsiból.
Szóval nálam marad a Speedshopos akkor.Az oldalukon egyébként:
"ÁLTALÁNOSMéret 156,9 x 78,9 x 7,9 mm
Tömeg 190 g
Akkumulátor típusa lítium-polimer
Akkumulátor kapacitása 4000 mAh
SIM-kártya típusa nano
Kártyafüggetlen igen
Hang HD" -
Sword
őstag
válasz
DarkStalker7 #317 üzenetére
Speedshop FB-n azt írta, hogy 7-n érkezik. Én már lecseréltem az egyik SIM-emet tegnap nano-ra, már várom
-
Sword
őstag
Nincs egy kép ami a valós GOLD modellt mutatja? Ahányat találtam, annyi féle színű, az aranysárgától a vajszínűig.
-
Sword
őstag
"Not quite, but part of the difference could very well be attributed to our move to a standardized 200-nit brightness, while the Mate 8 last year was tested at 50% on the slider, which equaled 148nits in its case."
Valamennyit biztos számít a display on méréseknél, a 3g talk time-nál nyilván semmit.
-
Sword
őstag
Én még filózom. Mostanában elég sok a 10%-os Huawei kedvezmény sok helyen, úgy kellemesebb lenne az ára.
Nem érzem azt a pluszt, amit az ára miatt kéne, hogy érezzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest