Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazee
tag
válasz
szita.erno #3912 üzenetére
Hello.
Már sokszor leírtam nekem térerő hiányos helyen csinálja.... De akkor szinte mindig!
Ne kérdezd miért...
Sd kártya hiba, sérült stb....
De nem foglalkozom vele, és még semmi nem tünt el róla.... 3 éves sd.
Szal ettől függetlenül ez egy jó teló!
Bár ez a 10es droid nem az igazi rajta.... Jahh és 2 évesen kicsit az akksi már nem az igazi.... Persze 1 napot god nélkül elmegy! -
zotyi85
tag
válasz
szita.erno #2286 üzenetére
Elvileg a beállításokon belül fent a keresősávban rákeresel a "SIM"-re, ott lesz alul a SIM zárolás beállítás. Ha minden igaz a csúszkát elhúzod balra, és beírod a PIN-t, onnantól nem fogja kérni. Lehet kell egy restart is.
-
mtm800
senior tag
válasz
szita.erno #2286 üzenetére
Biztonság és adatvédelem...további beállitások....titkosítás és hitelesítő adatok....sim zárolás beállítása
-
Nono76
tag
válasz
szita.erno #2271 üzenetére
Nekem a 8-asnál csak akkor jött elő ha feloldottam a képernyőzárat és egyből indítottam a fényképezőt (a képek tárhelye az SD-re van állítva). 9-es óta csak a random hibákat dobálja a fényképezőset meg nem. Szerintem ez csak valami jogosultság kezelési hiba lesz, valójában az SD kártya nem hibás csak a rendszer nem fér hozzá valamiért, de ez csak egy tipp a részemről.
-
Nono76
tag
válasz
szita.erno #2247 üzenetére
Köszi! Ma már 2x is csinálta, de úgy vettem észre nem kell vele foglalkozni, mert működik csak az értesítést kell törölni.
-
gazee
tag
válasz
szita.erno #2188 üzenetére
Én nem indítom újra.
Egy idő után magához tér🙄 -
gazee
tag
válasz
szita.erno #2184 üzenetére
Ezt nekem is eljátszotta már párszor... De nem cseréltem sd kártyát!
Azt vettem észre, hogy általában akkor csinálja ha erősen térerőhiányos helyen vagyok. De amúgy semmi baja az Sd-nek..
Azon kivül, hogy a 2.sim-ben van az Sd fogalmam sincs mi az összefüggés!? 🙄 -
Exian
addikt
válasz
szita.erno #2184 üzenetére
Én nem használok memóriakártyát, de sokan írták itt, hogy az SD kártyát hibásnak jelzi időnként. Szóval ez nem egyedi jelenség, tömegeket érint.
-
Jumpalaja01
tag
válasz
szita.erno #2183 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. Azt hittem, hogy a szinkronizáció van rosszul beállítva, de az értesítési sávban nem volt elég hely. Egy két dolgot ki kellett kapcsolnom, hogy fent ne mutassa és utána egyből megjelentek az email értesítések.
-
Forestjo
senior tag
válasz
szita.erno #2162 üzenetére
Én valamikor tavasszal linkeltem be néhány karácsony esti kültéri képet, amit ezzel csináltam. Total meglepetés volt, mert olyan kevéssé zajos és olyan tiszta lett, hogy szerintem a Samu sem tud jobbat.
Én szeretem a Samsungot, de ezzel nagyon meg vagyok elégedve!
-
Gömbike
senior tag
válasz
szita.erno #2162 üzenetére
Az S7 fényképezője szintjét ezen ne várd.
A feleségem S7 telefonnal készített fényképei még mindig szebbek az általam készített képeknél.
Más a kijelző, de szerethető. Én jobban komálom, mint a Zasszony 7-ét. Átláthatóbb a kezelőfelülete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest