-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eleflancos #8350 üzenetére
Nem csak a családi telefonokat írtam, de elég sok Huawei telefon (és más gyártós készülékek) fórumát követem évek óta napi szinten, ha annyira általános hiba lenne, biztos sűrűn találkozni lehetne vele.
Gondolod, hogy egyáltalán nem értek hozzá? Ha úgy lenne, akkor valóban nem foglalkoznék vele, de hidd el, nem véletlenül teszem a sor végére az ilyen alkalmazásokkal történő mókolást, pláne ha olyan kérdezőről van szó, aki friss tulaj, netán kevésbé ért hozzá és az sem biztos, hogy a telefonnal van gond.
Az, hogy nem támogatom, miszerint bármilyen apró hibánál azonnal neki kell esni külsős alkalmazással a rendszer alapértelmezetten nem támogatott beállításainak...stb. a módosításának, még nem feltétlenül amiatt van, mert nem értek hozzá, részint ellenkezőleg, túl sok telefonnal találkoztam korábban, amiket szoftveresen úgy vágtak haza és kerültek azok hozzám szoftverezésre, hogy kevésbé hozzáértő tulajokat rábeszéltek a különböző fórumokon a mókolásra és az balul sült el.
Aki régebbi fórumozó itt, az követhette sok évvel ezelőtt, hogy szinte az Android megjelenése óta foglalkozom vele, úgy 4 - 6 éve volt olyan korszakom, amikor simán nyúltam bele gyári firmware verziókba akár, módosítottam Modem és CSC állományokat...stb.,dobtam össze egyéni kombinációkat.
Elég sok fórumozó keresett meg személyesen is és hozta el a telefonját, hogy ilyen vagy olyan rendszert tegyek fel, javítsak szoftveresen kinyírt telefonokat...stb., csak aztán háttérbe szorult a dolog, bár követem még a változásokat, elvétve segítek tagoknak, de inkább már csak a nem mókolós módszerekkel.
A saját telefonjaimon is eljutottam oda, hogy használni szeretem, buherálni már nem annyira - másra fordítom a hasznos időt -, de szerencsére nem is kell már ezeket a telefonokat, működnek rendesen a gyári lehetőségek mellett is. -
golyós
addikt
válasz
eleflancos #8350 üzenetére
Miui 8-on tudja a napfordulót állítani adatforgalomnál?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
eleflancos #8347 üzenetére
Lehet
bár nekem az az sqlite editor van amit a root explorer gyártója ad ki.
Az meg ugye az összes app sql lite adatbázisát kitudja olvasni, a beállitás tárolóját is.Abból kimásolom a dolgokat,amit változtatni akarok,
majd shell parancsot használok hozzá.Shell parancs meg a Tasker miatt is jobb, mert van olyan profilom amihez kell.
-
válasz
eleflancos #8345 üzenetére
Nem kell semmit újratelepíteni, nem kell gyári visszaállítás sem, bár én inkább csinálnám azt, mint ilyen alkalmazásokat telepítsek, adjak meg azoknak kérdéses engedélyeket...stb.
A kapcsolódó beállításokat kell ellenőrizni, általában ott van perobléma, ha a SIM kártya és az előfizetés tekintetében minden okés.
Ha az nem segít, akkor APN ellenőrzése, végszükség esetén a hálózati beállítások visszaállítása.
Nem ez az első EMUI-s telefonom, a családban is van, de sosem volt még ilyen gond, a fórumokon sem sokszor találkoztam vele, szóval annyira általános hiba nem lehet. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
eleflancos #8345 üzenetére
Mondjuk nekem nem ilyen telefonom van
Android 5.1 az oprendszerem és ott kéri az su jogot.bár én terminal emulatort használok erre.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
eleflancos #8342 üzenetére
lehet én emlékszel rosszul, de ehhez nem root jog kell?
-
válasz
eleflancos #8342 üzenetére
Mutatnia kell, ha nem teszi, akkor ott más gond van és arra nem az ilyen és hasonló mókolás a megoldás.
Be is tenné a kiskaput, ha minden problémára külsős alkalmazásokat kellene telepítgetni, azoknak húzósabbnál húzósabb engedélyeket megadni...stb.
Szíve joga persze mindenkinek, hogy bármilyen módon belemásszon kérdéses alkalmazásokkal a rendszerbe, csak aztán ha gondok adódnak, akkor gondoljon arra is, mint komoly hibalehetőségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest