- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
válasz
prince0065 #13785 üzenetére
Üdv.
Az álltalad írt problémák nálam soha nem fordultak elő. Most FR után direkt hagytam automatán a Viber Messenger Naptár és társait hogy jönnek e az üzik. És a rendszer érzékelte. Anno Honor 8 meg P10 Plus on kellet Optimalizalás mellőzése menüpontot és hasonlókat kapcsolnom de itt még azt se.Frissítési mizériában viszont igazad van. De ezt én december környékén már leírtam itt (P10 Plus tapasztalat ). Szerintem itt is lesz készülék ami beragad 128as fw én hónapokra.
Ha önigalozást keresel miért válltottál OP6 ra rossz helyen sírtad el magad mert az említett hibákat szinte senki nem tapasztalta. Jó telefon biztos az OP6 de amit ide leírtál nagyon egyedi. Vagy csak ki kellet magadból írnod egy monológot ami abszolút nem jellemző a telefonra így én kétkedve hiszem el az állításaid.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
prince0065 #13785 üzenetére
Szerintem belenyúltál a kakiba ezzel a telefonnal (M10P), mert az enyémmel sincs még semmi gond (két hónapos kb.). 2 nap aksiról röhögve, bár én nem bazdirgálom, de a két nap alatt simán 3-4 óra beszélgetés 4G hálón. Wifi, mobilnet, BT (band 2 pro karperec) állandó. Messengert nem használok, mert nincs Fb (brrr), de hangouts, gmail jön. Időjárás 2 van (gyári + időkép) frissül. A google naptár sipít, ha kell.
A "Huawei főoldal" nekem is állandóan megy, de nem okoz gondot, sőt az Egészség app is futkos. A Soundhound se probléma, pedig az a szarházi naponta 22x indul (mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy minek, csak sejtem), de fogyasztása kevesebb mint 1 %. Este 100%-ról semmit sem veszít másnap reggelre, a második nap 3-4% egy éjszaka, de szerintem ez korrekt. -
ClioRS
őstag
válasz
prince0065 #13772 üzenetére
Engem azért érdekelne, hogy ez alatt mit értesz: "a Huawei ROM egy hulladék, gyors, kinézet ok, de az energia management és minden amihez hozzányúltak csak halmozza a gyári AOSP-hez képest jövő problémákat"
- Nekem éjjel általában 1-2%-ot merül, néha reggel 100%-os. 1gmail fiók, 1 céges exchange folyamatos szinkron
- Messengerrel semmi gond nincs, pedig semmit se állítottam az energiagazdálkodásban, mindig a legfrissebb van fent.
- "Launcher cserélhető, de fut az eredeti" - lehet, hogy látod, és ki tudod lőni, de attól még nem "zabál". Erős túlzásnak érzem ezt....
- Naptárral sincs semmi gond, céges telónak használom, ezzel élek egész nap
- Akku: céges teló, folyamatosan nyomkodom, email, hívás, naptár, stb. és sima a 4-5 óra kijelzőidő, ami ilyen terhelés mellett k.rva jó, mert a hívás is szívja rendesen az akksit, az meg nem a kijelzőidőre íródik.
- Frissítésre meg amit írsz, bocs, de a két mondatrész üti egymást. Folyamatosan jönnek a frissítések, de mégse vehető komolyan. Most akkor melyik?Nem vagyok elvakult márkafan, örülök, hogy jó a OP6 (már rég óta kipróbálnék egy OP-t), tényleg fasza kis teló lett, de attól még ezzel sincs semmi baj, sőt.... A te készülékeddel lehet, hogy volt, garancia azért van, hogy ezeket megoldja.
-
válasz
Sajnálatos, hogy nálad ilyen problémák vannak, mert ezek nem jellemzők, sőt, akinél ez a telefon nem jó akkumulátoros üzemidőben, ott garantáltan egyedi hiba van.
Azt javaslom, kérj meg egy moderátort (itt: Link), törölje a hozzászólásod végén a hirdetéses részt, mert az nem megengedett a szakmai topikokban (Alapelvek: Link III. 10. 16.), a teljes hozzászólás törléséért meg kár lenne, ráadásul azt hihetnéd - vagy bárki más -, hogy más miatt lett eltávolítva, de ha nem te jelzed és kéred, akkor csak az egész hozzászólás törlése lehetséges.
-
Long1
csendes tag
válasz
Érdekes, hogy ilyen hibáid vannak és semmi nem segít rajta csak a telefon csere. Nekem pl. éjszaka a ne zavarj mód bekapcsolásával (semmi nincs letiltva és az értesítések is jönnek csak nem prüntyög) 1%-ot sem merül. Remélem a másiktól nem kell majd megint 3 hónap után megválnod.
-
Jano_023
őstag
válasz
prince0065 #12602 üzenetére
Köszi akkor nem keresem tovább a hibát. Remélem javítják hamarosan.
-
Risard
aktív tag
válasz
prince0065 #8936 üzenetére
-
zoleeno1
veterán
válasz
prince0065 #8936 üzenetére
A Nillkin pl nem "nem meretpontos", hanem a lekerekites miatt nem tudjak megoldani, hogy szélesebb legyen, mert akkor buborekos maradna a szele mindig.
Azt amit linkeltel mar rendelnem is, ha lenne barnaban, a sajat szineben, de ez a fekete nalam felejtos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Óra topik
- E-roller topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest