Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laki
tag
Vicc?hehe olvasgass csak én is azt tettem,elég sok emberkének van gondja evvel,avval,ha ezt összeodod akkor láthatnád volóban van pár gond vele.Ha valaki meg leszolja meg rosszat szól kikezditek mert hát tökéletes ez a telo.Nem azért van bajom vele mert nekem nincs ilyenem hanem pont ellenkezöleg.Nekem is ez van használom is leirtam pár hibáját ,ráadásul 250 ezerért vettem,de páran belémáltatok,ez van nemgond,tudtommal én még eggyikötöket sem bántottam,nem is fogom,48 évesen van annyi inteligenciám hogy nem fikázok senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új Blackberry Priv!
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged