- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
ficsor66 #16671 üzenetére
Programom nekem is volt a telefonhoz, de a megfelelo file-ok nem, igy a telefonom azota is tegla. Szerintem batran mondj bucsut neki, neha ugyan kikerulnek szervizcuccok a netre, de eleg sansztalan, hogy ratalalj a szukseges file-okra. Gyartoi szerviz tudna megoldani, kerdes, mennyiert. Annyival vagy jobb helyzetben, mint en, hogy nekem kinai a tegla telefonom, nalunk sosem forgalmaztak, ellentetben ezzel a tablettel, tehat a garlapon szereplo szervizben elvileg megvannak a szukseges programok es file-ok szerintem.
-
bakter24
őstag
válasz
ficsor66 #16667 üzenetére
Nem teljesen esélytelen, de az igaz, hogy ha hardveres hiba, akkor a javítás nem gazdaságos, kivéve, ha tudsz szerezni mondjuk törött kijelzős donort.
Amit megpróbálhatsz, a gyári FW felrakása (első HSZ.), egy üres microSD kell mindössze. Előtte egy hosszú töltés ajánlott, nem PC-USB-ről, legalább 3-4 óra. (Ha mélyen lemerült, akkor is produkált hasonlót, ezt kizárod ezzel) Ha az nem indul el (kivett akkuval sem), akkor tégla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Diablo IV
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest