- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
napocska2
senior tag
válasz Rabidsnail #13503 üzenetére
Meg is látszik, hogy nem vagyok egy nagy frissíthető, ha fel sem ismertem, hogy mit csinál.
Azt hiszem, hogy mára elég is az izgalmakból, jobb lesz, ha elteszem magam holnapra... -
asturel
őstag
CM9 fejlesztes a cyanogenmod reszerol jelenleg be van fagyasztva. En is inkabb cm10-et preferalnam, (jb-ben sokkal jobb a 7" tablet tamogatas, meg pl alap density 120 ott mar).
De ha nem sikerul hasznalhatova tenni akkor marad ez, csak sajnos cm9hez nem jon mar semmi update, cm10-et pedig probalgatjak linaroval forditani (gcc helyett, allitolag sokkal gyorsabb a rendszer vele (130%), xda-n vannak threadek errol, cm9-et leforditottam vele, de nem bootolt )Kulfoldi forumon mar beszoltak rola, hogy irtak nekik, mondjuk szerintem nagyon naiv felfogas, hogy valamit is kiadnak.
Raadasul meg a wifi is valami huawei modositott kaka, amihez ofc nincs driver.
(csak ez a prebuilt dhd.ko, mondjuk lehet ez eppen mukodne mas huawei eszkozrol ami ujabb), azon is csodalkozok, hogy az audio megy
Amugy csak egy libril.so meg libcamera.so kene a kanaanhoz, persze ez nem fog megtortenni. -
plgr
tag
CM10 hogy áll jelenleg, mik a legnagyobb hiányosságai? Kamera bt mikrofon nekem nem fontos.
-
max-pain
senior tag
Egyik CM10 telepitese utan nem bootol a tablet (valszeg hibasan toltotte le a zip-et). Ugye a recovery-be nem lehet belepni gombokkal. Viszont sajna fastboot utan az adb sem latja a cuccot windows alatt (driver fent van es a Windows latja a tablat). Csak kulso SD-rol gyari OS felrakasa segithet?
-
max-pain
senior tag
válasz V.Stryker #13506 üzenetére
Ugytunik Froyo: https://github.com/asturel/
-
Surmi69
tag
Az mitől lehet, hogy újra indulás után teljesen h@lye időt mutat és jelszót kér?
Ami még poén, hogy átformázta a partícióimat a tablén, most van 8gb egybe és még meg is kell formatálni...
Ez mind CM9.....
A 32Gb SD-m is törölve lett a mentésnek is annyi
Kezdhetem újra a gyári rom feltételével....
[ Szerkesztve ]
A munkahelyemen én vagyok az Isten. :) Mindenki hallott már rólam, de még senki se látott. :P
-
meristin
csendes tag
Csak érdeklődnék, hogy ebből nem lehetne a kamerát működésre bírni? http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3779&tb=0%29;
Sztem a kamera nem különbözik. Egy próbát megérne! -
meristin
csendes tag
honnan lehet tudni pl a kamera típusát??? Ha azt tudnám esetleg egy másik készülék fw-jéből ki lehetne szedni ami ugyanazzal a kamera típussal rendelkezik. Vagy ez hülye elgondolás?
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
válasz max-pain #13508 üzenetére
Ennek elkerülésére lenne jó bevezetni egy MD5/SHA1 checksum-ot, aminek az eredményét a letöltő linkhez lehetne beilleszteni leírásként. (Ha van már ilyen, akkor pardon, még nem töltöttem le egyiket sem, ha nincs, javaslom pótolni és júzer szinten használni.)
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
-
Robrobzon
csendes tag
Királyság:-) Végre megy a mobilnet.Nekem így már maradni fog:-)
-
bostone
addikt
Cm10-el próbálta valaki az otg-t és a hdmi csatlakozást?
-
kj007
tag
válasz asturel #13518 üzenetére
Kösz, az MD5 hasznos és megnyugtató.
A legutóbbi cm-10 (2012-Sep-11 18:31:12) 160-as densityvel jó, mobilnet, mobiltelefon, wifi jó! de a tablet módot nem tudom előcsalni: csak 160-as densityvel megy, se 120-szal, se 240-nel nem áll fel (csak annyira, hogy az adb reboot recovery-t elfogadja).
HDMI kép megy, hang nem megy át (legalábbis az én noname TV-mel). A képarány kicsit furcsának tűnik (keskenyebb, mint kéne). A kép a tablet forgatásával változik: mindig fekvő helyzetű, de a tableten megjelenő képet mutatja (álló helyzetében az úgy megjelenő képet, de fekvőben).
Egyre jobb! Köszönöm! (és remélem, lesz még jobb is).
-
asturel
őstag
válasz bostone #13524 üzenetére
CM10-ben valtozott valamelyest az audio kezeles, szoval lehet, hogy mukodik. Nekem nincs kabelem, hogy kiprobaljam (es e miatt nem is szandekozom venni )
Viszont ui teren lassabbtabletmod:
smallestScreenWidthDp=721
forcetabletUI=2build.prop-ban, de eleg bugos.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780970 ez alapjan csinaltam egy build.propbol allithato cuccot (remelem mukodik is )
[ Szerkesztve ]
-
Cynicelectro
aktív tag
Régóta nem figyelem már a fórumot, emiatt elnézést kérek, de annyira meg vagyok elégedve a készülékkel, h. nincs miért olvasgassam.
Most is csak annyi kérdésem lenne, h. melyik lenne az a billentyűzet program, ami alatt az otg-re rádugott billentyűzet ékezetei is működnének? Válaszaitokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
batabe
senior tag
válasz Cynicelectro #13527 üzenetére
Pl external keyboard helper
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
Surmi69
tag
válasz z00mhead #13530 üzenetére
Meg van az okosság
Akinek be van állítva, hogy induláskor kérje a PIN kódot a SIM, na azoknak nem fog menni a telefon rész mivel nem kéri induláskor a cm9.
Át kell tenni a simet egy másik készülékbe, kikapcsolni a pin kérést és lám visszatéve a tabbba röktön műxik minden a mobilnet és a telefonálás is, persze az APN-t manuálisan be kell állítani.[ Szerkesztve ]
A munkahelyemen én vagyok az Isten. :) Mindenki hallott már rólam, de még senki se látott. :P
-
kj007
tag
válasz asturel #13529 üzenetére
Kösz, így bejön a tablet mód, csak a felbontás úgy elmegy, hogy az alsó sáv nem látszik (én adb push build.prop /system paranccsal próbáltam rámásolni a javított build.prop-ot, azzal nem ment).
A density módosítását (LCD Density Modderrel) sajnos így sem tolerálja, bármilyen módosítás után nem indul el rendesen, de legalább az adb reboot recovery-t elfogadja.
-
kj007
tag
válasz asturel #13537 üzenetére
Köszi a segítséget. Végül a
ro.sf.lcd_density=120
smallestScreenWidthDp=721
forcetabletUI=1beállításokkal (szerintem) tökéletes lett. A forcetabletUI=2 esetén csak álló formátumban jelentek meg alul a képernyőgombok, forcetabletUI=1 esetén álló és fekvő formátumban is jó.
(ADW Launcher EX)
-
asturel
őstag
Mar csak a lassu ui-val kene valamit kezdeni :S
Mondjuk a JB driverek meg nem veglegesek, remeljuk kiad a qualcomm egy ujabb veglegest hamarosan. Addig is, megprobalom kicsit tuningolni a gput (pl. bladenel is 2d freq lett huzva). Mivel az upc ugy dontott, hogy nem mukodik a mai nap folyaman, igy nem igazan tudom tesztelni se (tabletrol megy az usb tethering)
forcetabletUI=2 elvileg valami mozgathato navbart kapcsol be, 1-nel meg csak siman a navbart, smallestScreenWidthDp >=721 meg azert kell, hogy az sw720 resourcekbol szedje a kepeket, stb, (amugy sw600-bol venne, de ezekben nincs tablet uihoz cucc, mivel phonehoz van). -
kj007
tag
válasz asturel #13539 üzenetére
Hát az ui-val van ám egyéb gond is, pl. ha az ADW görgetésében beállítom a Vertical 4D-t, akkor igen érdekes megjelenést produkál: jobbra lapozásnál kb. 85 fokkal jobbra elforgatva mutatja a megjelenítendő ikonokat. Vízszintesből függölegesbe fordítva (vagy fordítva) helyreáll a lap képe.
-
asturel
őstag
ADW EX-hez semmi koze a CM10-nek, az adw ex fejlesztoje pedig 1 eve nem updatelte az appot. Az, hogy az adott app nem tamogatja (jol) a jb-t pedig nem a jb hibaja , mellesleg mar az ics-hez se volt support benne. JB-ben pedig sok dolog valtozott grafika teren (project butter pl.)
-
eladohardver
őstag
OmG Már csak tátom a számat, mert semmit se értek beszélgetéstekből
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
molnartom
aktív tag
válasz eladohardver #13542 üzenetére
Na ezzel én is pont így vagyok! Már csak azt várom hogy "Ez az!" Ezt töltsétek le és tegyétek fel!
-
duncan66
csendes tag
Sziasztok
Biztos én vagyok béna, de egy éve megvan a tábla és jó is. És most fedeztem fel, hogy ha üzenethangot állítok be, akkor minden tevékenységnél ugyanaz a hang szól. Lehet azt beállítani, hogy más hang legyen email fogadásnál és mondjuk traffipax figyelmeztetésnél?
Gyári sw és go launcher van rajta. -
hackeeeee
Jómunkásember
Valamelyik éjjel produkált Nekem egy kis érdekességet a masina.. Mégpedig azt, hogy elkezdett folyamat rezegni, megállás nélkül.. De fogalmam sincs milyért.. Power off hatására hagytra rá..
Véleményem szubjektív...
-
bakter24
őstag
válasz hackeeeee #13549 üzenetére
...Megzavartad őket Amúgy nekem egyszer csinált ilyet, mikor kísérletképpen rádugtam egy multimédiás usb-s billentyűzetet. Kicsit meg is ijedtem akkor, akksi ki, és többet nem kísérleteztem azzal a billentyűvel, és nem is morgott többet
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest