Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
A JB alapból nem támogatja a flash-t. Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy CM10 alatt ez lehetetlen. Az opera legutolsó frissítése valahogy nem az igazi. Beágyazott youtube videók nekem például nem mennek.
-
C0mman
tag
Köszönöm a tippet és a linket! Le is töltöttem az újabb flash playert, azonban a hiba még mindig fent áll
Olyan hibákat ír a videó lejátszásnál, hogy "töltsek le flash player-t" illetve, hogy "ezt a videót egy alkalmazás semn tudja megnyitni"
Más ötletJB nem támogatja a flasht???
....ezt nem igazán értem
Akkor ne nézzek pl. youtube-ot?[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
KPistike
aktív tag
válasz C0mman #14352 üzenetére
"JB nem támogatja a flasht???
....ezt nem igazán értem
Akkor ne nézzek pl. youtube-ot?"Pontosabban fordítva: Adobe nem nyújt támogatást a Jelly Bean-hez - ezt még augusztusban jelentették be, valahol a lapcsalád egyik tagján (IT Café, Mobilarena) van is róla cikk.
Youtube pedig nincs ezáltal kizárva, mivel van hozzá alkalmazás a Play-en.K. P.
-
C0mman
tag
válasz bostone #14353 üzenetére
Próbálom magam a gyári böngészőre szoktatni, de az mellett az operát használom.
Azonban próbáltam már, dolphin-al és firefox-al is és nem ment.KPistike: A youtube csak egy példa volt, nem azon van a hangsúly.
Azzal próbálkozom, hogy tudnék webes játékot megjeleníteni tabon pl: command and conquer tiberium allias ...
Ami eddig nem sikerűlt. Azt reméltem a cm10-el és újabb flash lejátszóval menni fog, de úgy néz ki ezzel sem jön összeGalaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
eladohardver
őstag
válasz C0mman #14356 üzenetére
hmm... vannak olyan oldalak amik csak desktop módban akarják le játszani a flash tartalmat... talán meg kéne próbálni... a lucky patcher-el meg okosítani flash playert....
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Hende
tag
Hali!
Vettem egy 32GB-s memóriakártyát a kütyübe, csak az a bajom, hogy nem tudom oda átmásolni, a programokat. Ismerősöm mondta, hogy mivel a belső memóriát felosztja belsőre + belső sd-kártyára, ezért az enyémet USB-tárként kezeli a rendszer mert az android nem tud kezelni kettőt. Meg lehet mégis valahogy oldani? -
hutoczky82
csendes tag
válasz hutoczky82 #14332 üzenetére
Ugy látom túl bonyolúlt kérdést tetem fel mert senki se mer válaszólni rá.
Akkor legalább anyitt meg mondaná valaki, hogy hól kapok választ a kérdésemre?József
-
Bálint OS
tag
Hali
Ha könyve olvastok a tabon akkor milyen programmal és milyen formátumú fájlokat?
Nekem az a bajom hogy pdfeknél túl nagy a margó ézért mindig zoomolgatni kell és nekem ez macerás.
Eddig Aldiko-t és a Moon Reader-t próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
kj007
tag
válasz hutoczky82 #14359 üzenetére
Talán ezzel a kernellel tegyél próbát.
-
Bálint OS
tag
válasz hutoczky82 #14359 üzenetére
Szia
"igen, ennek a fórumnak van egy ilyen sajátossága amit én is tapasztaltam már.Nem igen válaszolnak olyan kérdésre ami valamilyen okból nem tetszik."
Egyébként ha jól emlékszem erről írtak már előzőleg is de most nem fogom visszakeresni
Asturelnek van egy oc-s kernelje [link]
Hogy pontosan hogyan használd arra én nem tudok válaszolni.Remélem segítettem.Megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
C0mman
tag
válasz eladohardver #14357 üzenetére
Köszi a tippet!
Le is töltöttem a lucky patcher-t... azonban tudnál nekem utikalauzkodni, hogy mit is kéne ezzel az app-al beállítani?Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
bakter24
őstag
válasz hutoczky82 #14364 üzenetére
És szerinted nem AKARNAK neked válaszolni az emberek?? Az meg sem fordult a fejedben, hogy nem TUDNAK válaszolni? Én nem tudok válaszolni a magam részéről. Az életben eszembe nem jutott, hogy felhúzzam a tabot, vagy a mobilomat vagy bármilyen mobil eszközt. Így nem tudok válaszolni. Mindkét vagy 3 alkalommal olvastam a kérdésed, de nem tudok válaszolni, és nem gondoltam, hogy ezt is meg kéne írnom, hogy nem tudok. Hiszen azzal nem vagy előrébb, ugye? (Mellesleg az oldalamon már megírtam korábban, hogy nem tudok segíteni...)
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
hutoczky82
csendes tag
-
bakter24
őstag
válasz hutoczky82 #14367 üzenetére
A fórum kereső használatával találtam neked némi támpontot. Ennek alapján a CPU Master nevű program lehet a barátod.
DE!
Ezt az információt kb 2 percembe került megszerezni. Leírom, hogyan: Fórumtopik keresője, jobbra fent: "Húzni", "CPU" , és "proci" szavakkal; találatok átnézése. Így találtam a CPU Master program nevére...
Ez azért nagyon érdekes, mert ennél szerintem sokkal több idődbe került azt a pár vastagbetűs kommentet ideírni toporzékolva. Ha az ember használja a szürkeállományát, akkor előrébb van, mintha csak várja a sültgalambot. Remélem sikerült nagyon civilizáltan megfogalmaznom, amit érzek. Idéznék a leírásomból: "Viszont azt ne felejtsd el, hogy Te keresel valamit, fektess is be némi energiát, kérlek."
-
asdf_
veterán
válasz hutoczky82 #14369 üzenetére
Akkor akadj le a vastag beturol. Meg a felhuzasrol is. Tenyleg azt hiszed, hogy a vilagot fogod megvaltani azzal, hogy 10-20%-kal nagyobb orajelen porog majd a proci?
-
eladohardver
őstag
válasz C0mman #14365 üzenetére
legfelül lesz vszeg flash player hosszan rá nyomsz custom patch, englishül le írja... ,mit is csinál, és miért...illetve előtte nyomj egy menü és update opciót ha netán nem a legújabb patcher lenne fent.
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
mkRoland
senior tag
válasz hutoczky82 #14371 üzenetére
Cserélj Launchert (Nova Prime) és tiltsd le az animációkat. Nekem akadás nélkül megy így.
Érdekes amúgy, hogy a Madden NFL 12 ("High" grafikai szinttel) szaggatásmentesen fut a tabon, míg a FIFA12 már-már játszhatatlan. Ugyanúgy Play-ről megvásárolva, letöltve. Szerintem a következő tabletem egy 2-4 magos 8,9-10 colos lesz, 1-2 giga RAM-mal, és CyanogenMod támogatottsággal.[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz Bálint OS #14360 üzenetére
Szia!
Nálam a CoolReader és az ezPDF Reader páros a nyerő. Az előbbit jobban szeretem, de pdf-eknél kénytelen vagyok az utóbbit használni. Azonban az ezPDF-ben le tudod vágni a margókat az optimális megjelenítéshez, meg van neki egy csomó megjelenítési beállítása, amit még ki sem tapasztaltam, pedig pár ezer oldalt már elolvastam vele. Az enyém ugyan nem a Lite, hanem kemény 23 Ft-os Pro, de bízom benne, hogy a Lite is tudja ezt. -
C0mman
tag
válasz eladohardver #14372 üzenetére
Hát köszönöm a segítséget, de sajnos még így sem működik a dolog.
Pedig próbáltam régebbi flash player-el is.
Kicsit utánna lestem és nem túl bíztató ez az android-flash player dolog...
Az új generációs készülékeken majd ott lesz a Flash Player logóGalaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
Bálint OS
tag
válasz C0mman #14375 üzenetére
Nekem olyan ötletem lenne, hogy van a dolphinnak egy bővítménye amit úgy hívnak hogy [Dolphin: PhoneGap Add-on]
és ez támogatja a böngészöben a flash tartalmakat és a HTML5 ös dolgokat is.napocskának köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
cort3x
csendes tag
üdv guruk... érdemes váltani ics,jb-re ?
-
-
nandii83
csendes tag
Sziasztok!
A napokban sikerült beszereznem egy 3G-s T-s S7 slimet pár hónaposan ,viszont néha magától újraindul.. mit lehet vele kezdeni? Egy firmware frissítés/újrarakás megoldja a gondot? Jelenleg a következő firmware van rajta: S7-201uV100R001C187B016
Ha újrarakást javasoltok, melyik verziót? Melyik a legstabilabb??
Előre is köszi az SOS segítségetek!![ Szerkesztve ]
-
C0mman
tag
válasz Bálint OS #14376 üzenetére
Hát...sajnos ez sem nyert
Eddig a max amit ki tudtam hozzni, hogy az oldalon sűrű, vízszintes szines csíkok vannak.
A dolphin-al azt írta a játék, hogy a flash player nem felel meg az elvárásnak (10.0.) pedig a legújabb van fent.... szóval nem értem.Nandi: szerintem ez még vmi gyári fw lehet ....
A gyárival ilyen gondjaim nekem is voltak sajnos.
Azonban Lawrence álltal főzött pirate ROM tökéletesen bevált, a stabilitásávál soha nem volt gond!
Ez az én véleményem és tapasztalatom szóval "pirate"... most épp a cm10-et nyúzom,de erről nem túl sokat tudok mondani mert 2 napos a rom :-)
Mindent megtakálsz Bakter oldalán vagy 1-es hsz.[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
bakter24
őstag
válasz nandii83 #14381 üzenetére
Annál van újabb FW a gyáriakból is, érdemes frissíteni. Az első hsz-ben lévő linken minden szükséges infót megtalálsz kb mindenről a Slimmel kapcsolatban.
C0mman: Küldd már el azt a játékot, hagy kísérletezzek vele Már vérszemet kaptam Igaz nekem a CM9 van fent épp.
[ Szerkesztve ]
-
nandii83
csendes tag
-
bakter24
őstag
válasz nandii83 #14384 üzenetére
Nincs nagy választék, egy gyári frissítés jött ki. Ami az oldalamon van, az az egyetlen & legfrissebb Érdemes mindenképp feltenni, mert az első FW nagyon bugos volt. Néha az újabbal is újraindul magától, jellemzően a Wifi Ki/Be kapcsolásakor, illetve néha ha kikapcsolt kijelzővel lehúzod a töltőről. (Nálam ezek vannak legalábbis) Azt mondták régebben, hogy Lawrence74 V6 custom romjában nincs wifi restart, ezt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni
-
nandii83
csendes tag
válasz bakter24 #14386 üzenetére
még egy kérdésem lenne: hogy lehet gyári ideos s7 slimen wipe data-t csinálni?
(az új firmware-rel a belső dolgait is le akarom gyalulni, nehogy az összeakasszon valamit..)Mindezt úgy szeretném csinálni, hogy a gari megmaradjon, nem szeretném rootolni.
[ Szerkesztve ]
-
-
csabi10
senior tag
Feltettem a paranoidot de nekem nem működik. Boot logónál megáll mindig, próbáltam több verzióval is, de mindig ugyan az történik
-
csabi10
senior tag
Vissza tettem a gyárit.
Kicsit kitakarítottam, de a facebook-ot nem tudom törölni nem találom sehol, nem tudjátok hol lehet? -
cort3x
csendes tag
chainfire3d-t érdemes ráeröltetni ?
-
Bálint OS
tag
Aki CM10 használ az milyen megoldással méri a 3G adatforgalmát(legújabb CM10-nél).
-
mkRoland
senior tag
válasz Bálint OS #14398 üzenetére
Opera Mobile (kikapcsolt Opera Turbo mellett)/Gyári Böngésző + http://selfcare.invitel.hu/netandgo/cgi/index.cgi
De ez csak az Inviteles mobilnetet tudja mérni, azt is csak akkor, ha éppen azt használod, és nem wifit.
Engem is érdekelne egy megbízható progi erre a célra.
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz Bálint OS #14398 üzenetére
A beepitett adatforgalom merovel mi a baj? Jobb adatforgalom merot meg csak nem is lattam (pl. hogy utolag visszanezheto, hogy adott intervallumban mennyit hasznaltam -- ilyet nem nagyon lattam egyik appnal se)
hutoczky82: hivatalosan ez a cpu 768 mhz-et tud, az mas, hogy a cpu specifikaciojaban a qualcomm 1ghz-et adott meg. (amugy meg nem ertem, miert akkora ervagas hogy nem 1ghz, hanem 998mhz), szerintem 1ghz-en lehet be sem bootol (tudtommal az 1ghz nem oszthato maradek nelkul 128-al , amugy az oc kernelek (igaz eleg regiek), de setcpuval nalam siman allithatoak voltak, http://www.androidtablets.net/forum/huawei-ideos-s7-slim-technical/45329-rom-cyanogenmod-9-s7-slim-alpha-69.html meg valahol kep is van rola. (en lusta vagyok megkeresni + az itteni gep nem is egy sebessegbajnok), mellesleg opensource a kernel, az en modositasaimmal egyutt, sot https://github.com/asturel/Huawei_S7_kernel_2.6.32/commit/5c2436e53010a8bb7d2ecd944f34701600d98760 ez alapjan barki at tudja irni a megfelelo freqre es forditani egy kernelt. Mellesleg az UI-t a gpu rendereli, igy hiaba hajtod szet a cpu-t. De ha ugy tartja igenyed debug.sf.hw = 0, build.propban, ekkor a cpu fogja renderelni.
(Jelenleg nekem se idom, se gepem ehhez)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest