- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Én meg inkább fizetnék többet, mert android fronton sajnos a Huawei volt az egyetlen gyártó amelyik képes volt korrekten mindent belepakolni a telefonjaiba. 3d arcazonosítás például sehol máshol nincs, gyorstöltésben mint vezetékkel mint vezeték nélkül többszörösét tudják annak amit a samsung az s21 sorozattal tud és kamerában is elég sokat innováltak, például a többkamerás megoldással ők álltak elő még a p9-nél, vagy a használható éjszakai felvétel stb.
-
AD4MINATOR
nagyúr
a Huawei telók árai mindig zuhantak, főleg mióta az egekbe árazzák magákat az utóbbi pár évben, de tény a gms-tiltás eléggé segített ezen
kíváncsi vagyok, hogy ha honor visszakapja a gms-t, akkor azoknak az árai hogy alakulnak majd, de gondolom ugyanúgy mint pre-gms tiltás előtt
-
vanye
senior tag
A Huaweinek nem szóltak, hogy ezt a közmédiás vibe-ot inkább nem kéne erőltetni?...
Eleve negatív a megítélése a márkának, köszönhetően a kémvádnak meg a Goggle-szolgáltatások hiányának, erre előállnak ezzel...
-
janos68
aktív tag
Kicsit most önző leszek, de én örülök, hogy az amcsik keresztbe tettek a Huawei-nek, különben soha nem tudtam volna, relatív, fillérekért hozzájutni olyan frankó telefonhoz, mint a P40.
Az egyik legjobb teló, amit valaha is használtam, volt jópár, és remélem sokáig "egészséges" marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Jelszókezelők
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Eleve negatív a megítélése a márkának, köszönhetően a kémvádnak meg a Goggle-szolgáltatások hiányának, erre előállnak ezzel...