- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekii
tag
Hi
Nem tudom ki használt vagy emlékszik arra itt rajtam kivül:-) hogy indult ez az okostelefon biznyák. Külön dokkoló kabátot húztunk az Ipaq PDA ra és úgy lehetett telefonálni. Asszem 2001-2002 tájékán. Akkor is azt mondták, hogy ez hülyeség nem lehet használni semmire, állandóan töltögetni kell stb . Nos mostanra mindenki nyomkodja mint az őrült. Lehet itt okoskodni de egy biztos elindult ez irányban a fejlődés és leállni már nem fog. Nyílván okosabb, szebb, lesz az idő múlásával és lehet hogy a végén ugyanannyira nélkülözhetetlen lesz mint ma az okostelefon. Egyébként óramániásként a full kollekciómat adtam el 3 éve és tértem át okosórára. Azt nem mondom hogy nem tudok nélküle már élni, de az biztos hogy nem nagyon szeretnék. Egyébként én 24 órában hordom. (most LG Urbane)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest