- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Megjötek a Huawei-től a Health app adatai, egy gyenge hét volt, mire kiexportálták. Csak egy gyors pillantást vetettem rá, de JSON minden, ebben a formátumban vannak a mért pontok:
"version": 1579537542303
},
{
"recordId": "bZQhCAAAAAAHAAAAABpIw28BAAA=",
"healthDataSource": 0,
"appType": 1,
"timeZone": "+0100",
"startTime": 1579529280000,
"deviceCode": 136418413,
"endTime": 1579529340000,
"type": 7,
"samplePoints": [
{
"unit": "0",
"startTime": 1579529280000,
"endTime": 1579529340000,
"value": "81.0",
"key": "DATA_POINT_DYNAMIC_HEARTRATE"
}
],
"version": 1579537542303
},
Ezzel elvileg egyszerű dolgozni, majd nyaralás után megnézem mit lehet vele kezdeni -
Alogonomus
őstag
válasz
beyruth82 #21 üzenetére
Azért a kínaiakat sem kell félteni. Felajánlják, hogy saját költségen kialakítanak egy pihenő övezetet, csak az elektronikai felszereléseket diplomáciai csomagokban tervezték volna Washingtonba juttatni, hogy az USA szervezetei ne is bonthassák ki a csomagokat, nem hogy még az eszközök működését vizsgálhassák.
Nyilván a túl sok pénzüket szerették volna szórni a bonyolultabb szállítási móddal a berendezések sima postázása helyett. -
scyllarus
veterán
Én is sok év Huawei/Honor használat után váltottam (azaz csak félig, a mérleg miatt maradt az Egészség is). Nem tudom, Xiaomi alatt a Mi Fitnesst érted-e, az Amazfitekhez használt Zepp sokkal jobb és többet tud az Egészségnél. (Mondom, jelenleg mindkettőt használom, nincs elfogultság.)
-
consono
nagyúr
Le lehet kérni a rögzített adatokat a Huaweitől (az appból is, meg talán a weben is). Az Appban ez a fejeden kattintva az adatvédelmi központban a "Kérje le az adatait" alatt van. Arra meg van app, ami ezt a Strava alá átkonvertálja ([link]), meg tudom nézni benne az adatformátumot és tudom parseolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest