Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Uraim én kB 2 nap után vissza is vettem a verge órám, mert ennek a band 6-nak katasztrofálisan szár a rezgése. Olyan gyenge hogy szóra sem érdemes. Meg akad még pár hibája.
-
Neleta
tag
Köszi mindkettőtöknek!
Akkor beszerzek egy ilyet, csak picit várok, mert most felment az ára.
-
Neleta
tag
Gondolkozom, hogy vegyek egy ilyet. Viszont két kérdés foglalkoztat, amiről nem nagyon találtam eddig semmi infót:
1. Vajon kompatibilis Samsung telefonhoz? A zenelejátszója működhet vele (pl. rádió vagy androidos app, pl. Audify lejátszó)?
2. Az óraszíja vajon pontosan megegyezik a Honor Band 6-tal? -
moleculez
veterán
Ez ilyen boomer dolog 💁♂️
Az óra külsőleg tök jól néz ki, tetszik a hosszúkás kijelző. Bár ezt vagy 5-6 éve a Galaxy Gear Fit 2 maxolta ki, ami még hajlított is volt, szerintem a mai napig szép, sőt funkcionálisan is hozza. Volt olyanom, imádtam, csak felültem az Apple vonatra
-
Skynet258
veterán
Pár napja vettem egyet mert miért ne... Alapvetően jó cucc, hozza amit kell. Óralap baszkódásra ott a Watch 2-m, az szép is jó is de két csuklóm van.
A stresszintmérés viszont úgy tré ahogy van; ma reggel a szokásos home office, nem tudok belépni, token szarakodik, indiai IT-val próbálok zöld ágra vergődni, igazából ideges vagyok mint a pics@. Mondom most este hejj de jól is indult a nap vajon arra az időszakra mit mért... azt mondja "normál". Nem közepes,vagy magas, szerinte annyira nyugodt voltam mintha kakaós csigát ettem volna meleg tejjel.Hát köszi.
Amúgy a kijelző szép, rezgés elegendő, majd írok róla egy rövid tesztet. -
Juliuska
senior tag
"... tippem szerint bőven kijön a két hét, ha lemondunk az oxigénszaturáció automata méréséről... " és ha még a képernyőt sem kapcsolod be a használat során, a beharangozott időtartamot is biztosan túl fogod majd szárnyalni
-
Dare2Live
félisten
válasz
GreenGoblin #25 üzenetére
és az android verzió se épp a zsánerem.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Polgár Jenő Hivatal mindenképpen masszívan jobb abból a korszakból, ez tény. Szalacsi viszont az első ilyen volt, ezért legendás. És mostanában újra előjönnek a szállóigék, a mi korunkban már az "iskolatársam vót valamikó" egész sűrűn előfordul, amikor egy régi ismerős kerül szóba
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
GreenGoblin
őstag
Nekem bejön nagyon ez a cucc, mint ahogy a többi Huawei okos kütyük is de az IOS app egy rettenet. Semennyire nem fejlesztik. Teljesen kiherélt az android verzióhoz képest és az sem hatja meg a fejlesztőket, hogy mindenki leértékeli. 2.4 az értékelése jelenleg.
-
válasz
bollokcs80 #22 üzenetére
Ezek nem rosszak de mondjuk nekem band kellene.
Köszi -
ballazol
senior tag
válasz
pirosmajom #19 üzenetére
szegény Szalacsi bácsin én már húszévesen sem tudtam röhögni, de attól még a címválasztás - mondjuk azt, hogy - belefér kategória...
-
punky10
addikt
válasz
pirosmajom #19 üzenetére
Pedig tényleg rosszul írta.
Helyesen:vérbűl a zoxigént... -
opr
nagyúr
A huawei Egeszseg borzalom mukodik mar normalisan, siman a Play store-bol letoltve, vagy meg mindig apk mirrorzni kell hozza?
-
ballazol
senior tag
köszi, hogy az első féloldalban kiderült, hogy nem pontos, legalább nem kell továbbolvasnom
szép napot! -
sharp4
őstag
Mi ez a közönséges, alul iskolázott cím? Miket meg nem engednek maguknak egy szakmai oldalon..
-
Mezcal
addikt
Mi Band 6 jóval kevesebbért hozza ezt.
-
Bibby
addikt
Meg még két dolog: ezt is sokszor olvastam már, hogy a rezgéses ébresztés mély álomból nem kelt fel. Már akit. Nálam tökéletes, egyénfüggő.
A másik meg az ár, 24 ezer forint a legdrágább helyen, most épp 20-ért megvásárolható hivatalos nem dzsunka boltokban, több helyen is. -
Bibby
addikt
"Az edzésfajták listája elég kurta: van kinti-benti futás, gyaloglás és kerékpározás, elliptikus tréner, medencés úszás (támogatott a sós vizes is 5 ATM védelemmel), ugrókötelezés, evezőgép, általános sporttevékenység és ennyi."
Kedves Bone! Ez konkrétan hibás információ, ha jól tudom 96 edzésforma van benne, edzésen belül a testreszabás, és a plusz gomb megnyomása után ott van az összes. Javítani kellene.
(Ha jól tudom ennyivel is több mint a honor 6, abban valóban csak néhány van) -
Mi az a kütyü ami nem apple watch de tud ekg-t Spo2-t és pulzust mérni és összeköthető az iphone-al?
Semmi egyéb okos funkció nem kell de ezek jól jönnének.
Köszi
-
joey04
titán
ez a cím azért már kicsit necces egy ilyen oldalon. ez nem a Bog féle vicces megközelítés.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Igen, a Talkband széria ami karperec és headset.
-
Mill3r
tag
Gondolom a Huawei Helath még mindig nem Strava kompatibilis
Érthetetlen ezt miért nem tudják meglépni -
Mercel
senior tag
technikai értelemben véve nem rossz , bár inkább érdekes mint valóban hasznos.
DE.
Nem bíznám egy kínai alkalmazásra az egészségügyi adataim. ( Sem). Főleg nem egy huawei cucczra és alkalmazásra. -
FattyDove
őstag
Ha tényleg szükséged van ezek mérésére, akkor felejtsd el az ilyen eszközöket és vegyél célhardvert.
Amúgy nekem kinézetre baromira tetszik a cucc (szvsz elegánsabb, mint az apple watch). Az más kérdés, hogy nem szeretném, hogy a kínai kommunista párt a pulzusomat is tudja.
-
athomi
veterán
Mekkora hibahatárral mér egy ilyen csuklóra szerelt karperec véroxigénszintet vagy mondjuk vérnyomást?
-
tixem
addikt
"Hívást legfeljebb elutasítani vagy elnémítani tudunk, mikrofon és hangszóró nincs a Bluetooth kihangosításhoz."
Létezik olyan band, ami ezt a funkciót tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kulcsfontosságú adatot mér felárral a remek kijelzőjű Huawei fitnesz karperec.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest