- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
Egy idő után lassúnak érzem a telefont, akármilyen ROM van rajta.
Kérlek, ajánljatok valamilyen ROM-ot, esetleg kernelt is, amivel a lehető leggyorsabbá tudnám varázsolni!
Előre is köszönöm a segítségeteket!Boba
-
Boba0514
tag
válasz
nyisziati #16338 üzenetére
Sziasztok!
MOst olyan problémám adódott a telefonnal, hogy nem működik a mobilnet. Telefonálni tudok, térerő is van (3.5G), valamikor ki is jelzi a térerőnél a "H" ikont, de nincsen netkapcsolat. A "H" jel is csak ritkán van, sőt többször újra kérte a SIM PIN kódját. A telenor oldaláról beállítottam az APN-t, de hiába. Esetleg tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm! -
Boba0514
tag
Sziasztok!
Szeretném feltelepíteni a LiquidSmooth ROM-ot, de sajnos ez nem sikerült, mindig hibával dobott ki, hiába próbáltam TWRP-vel és CWM-mel is. Tudnátok ebben segíteni?
Előre is köszönöm!Boba
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
Ha CM 10.2-ről vissza szeretném állítani a telefont gyári állapotba, akkor milyen lépéseket kell tennem?
Addig értem, hogy feltelepítem a gyári ROM-ot, és le tudom a bootloader-t is zárni, de a recovery-vel kell valamit csinálni?Másik kérdés: (e miatt szeretném visszaállítani a telefont)
A képernyő sokszor hibásan működik, a jobb oldalán van egy függőleges sáv, ahol amikor úgy van kedve, nem érzékel semmit, valamint néha két ponton össze-vissza kattintgat (más helyen, de mindig ugyanott). Szerintetek mi okozhatja ezt? A gyári ROM alatt, CM 10.2 alatt, és TWRP-ben is előjött, tehát az android hibáját kizárhatjuk.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Boba0514
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen "TWRP backup"-ot hogyan tudnék csinálni, mint ami a leírásban van?
Hiába kerestem, nem a találtam semmit google-ben, bár lehet, hogy csak rossz kulcsszavakat használtam.
Mindenesetre nagyon hálás lennék, ha valaki leírni, vagy belinkelné, hogy ennek mi a módja.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest