- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
Tomikaa. #18162 üzenetére
Én is a gyárit raknám vissza, az a legstabilabb. Én egy darabig SlimKat romot használtam, de mivel rosszalkodott vele visszamentem gyárira, most faterom használja másodlagos telefonnak. Alap dolgokra még mindig elég, plusz ő meg csak kb a műszaknaptár appot használja, ami megy szépen.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
janeszgol #18066 üzenetére
Oh, arra nem is gondoltam. Amúgy különösebben nekem sincs vele bajom, meg fizikailag is strapabíró, nyugodtan lelehet ejteni és hasonlók. Igaz már eléggé összekarcoltam szegényt, egyszer futottam, hogy elérjek egy buszt, kiesett a zsebemből, a busz meg persze otthagyott
. A pár nap utáni újraindítást kibírom, úgyhogy szerintem a haláláig fogom használni. Amúgy is csak telefonálok, zenét hallgatok meg néha egy kis netes böngészés, semmi extrém dologra nem használom. Ezt a hátsó hangszórót nem is tudtam, hogy szériahiba, de tényleg elég halk, én is furcsálltam eddig, mert az előző telefonom egy sziréna volt hozzá képest.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
Frenky89 #18062 üzenetére
Nekem SlimKat van fent (4.4.4), de néha van vele gond, egyszer csak gondol egyet és belassul, lefagy, majd indíthatom újra, utána általában elég gyors és nem szaggat, de pár nap után megint indíthatom újra. Ezt mondjuk a gyári ROM-al is eljátszotta szóval szerintem már a kora a gond meg az, hogy az új appok eszméletlen sok memóriát esznek. Az enyém is már lassan 4 éves.
Egyébként nem tudom hányat vettétek észre, de a gyári ROM hazudik, ebben nincs igaziból 512mb ram, csak 396mb. Vagy már fizikailag pusztulna az enyém xD?
-
MomoSinX
aktív tag
Valaki futtat 4.4.x vagy annál magasabb custom ROM-ot minden probléma nélkül ezen a telón? Nekem még mindig a gyári 4.1.1 Jelly Bean van de így nem tudok pokémonokat fogni........ Annyi custom ROM van azt sem tudom hol kezdjem ezt az egész flash dolgot xD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest