- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
vp654321 #17993 üzenetére
Na ennyire nem vagyok profi, passzolom a kérdést.
Próbáld meg a mélyvíz topikban megkérdezni, mit lehet ilyenkor tenni. -
nyisziati
veterán
válasz
vp654321 #17991 üzenetére
Hali!
Az összefoglalóban remekül le van írva minden, csak kövesd a lépéseket. Rootolás, bootloader nyitás, romcsere + esetleg kernelcsere.
Rom verzióban amennyire én tudom CM11 fölé nem érdemes menni.
És mindenképp rakj fel 128 mega swapot (memóriabővítést), rengeteget segít a rendszeren. -
janeszgol
félisten
válasz
vp654321 #16936 üzenetére
Ha valóban vizet kapott (ami elég nagy valószínűség, tekintve az általad leírt hibákat és nem is kell víz alá tenni, elég, ha bepárásodik), ultahangos tisztítással lehet javítani.
Kiszárítani. Mivel használva is volt, plusz nem ismerjük az előéletét, inkább vizsgáltasd be. Vagy eladod alkatrésznek és veszel egy másikat. 12-15 ezer között már találsz itt a HardverAporón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest