- Magisk
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
ha kicsit visszaolvasol a topicban, arra szerintem még senki nem panaszkodott hogy maga a rendszer ne lenne gyors. a kevés ram hátulütője inkább a komolyabb 3D-s játékoknál jön el, de hát nem is arra van ez kitalálva. ill. amit sokan negatívumaként említenek a kevés belső tárhely, ami akkor okoz gondot ha nincs SD kártyád.
-
DS39
nagyúr
és ezt a videón látottakból ítéled meg vagy a kezedben van egy? mert ha előbbi, az csalóka kicsit, mert a kijelző fps-e nincs szinkronban a videóéval. a valóságban sokkal folyamatosabb a rendszer, és tényleg baromi gyors, főleg annak tudatában hogy csak 256 MB RAM van benne. más ilyen kevés ramos ketyere használata egy szenvedés. szóval ezt a jelzőt nyilván nem egy S2-höz képest értik hanem a kategóriájában.
btw a mérnöki bravúr inkább az hogy megoldották hogy ténylegesen kikapcsolt állapotban (aksit kiveszed visszateszed) is ébresszen. más gyártó telefonjai, még a csúcs Samsungok se tudják ezt.
-
DS39
nagyúr
Grand Theft Auto III 10 Year Anniversary Edition is now available on:
• Android Phones: Galaxy Nexus, HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Droid Bionic, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R, Samsung Galaxy S2, Sony Ericsson Xperia Play, T-Mobile G2xPlease ensure you have at least 1GB of free space before installing Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition.
esélytelen, ez még a G300-on se menne.
-
-
DS39
nagyúr
na az engem is, ami jó texas holdem az online.
van egy ilyen falbontós is [link]
ill. van a 100 Floors játék ami aztán kihasználja egy okos teló minden okos tulajdonságát.
egy kár hogy ezzel a telóval a 84. szint átvihetetlen a relatíve gyenge multitouch képesség miatt, ill. van még a 25 vagy 26-os szint ahol kőajtót kell felemelni két ujjal, az szopatós de még megoldható. -
DS39
nagyúr
igen avi-ból is azt lejátssza ami h263 ill h264 kódolású.
töltésnél jól megy a LED, csak az értesítéseknél nem? vagy egyáltalán nem megy?
mert ennek gyárilag működni kellene. app-ban én még csak olyat láttam hogy a színét lehet állítani. (ha ez egyáltalán fizikailag lehetséges, pl hogy kéken villogjon, mert alapból piros-sárga-zöld színeket tud) -
DS39
nagyúr
1 GB-s SD nem lehet mai darab, lehet ez is az oka, de próbáld meg windows-zal leformáztatni FAT32-re.
az mp3 ébresztéshez: a telefonban ilyen funkciót nem találtam, de kis trükközéssel lehet, Alarms mappába kell tenni őket vagy ilyesmi. még nem próbáltam, de android szakmai topicban tudnak segíteni, ott nálam sokkal tapasztaltabb androidosok vannak.
-
DS39
nagyúr
válasz
Mobildeck #826 üzenetére
a T-Mobile-os verzión 2.3.6-os android van, a Telenoroson nem tudom milyen de gondolom ugyanez.
Robertó79: ha mp4-be van vagy abba konvertálsz videót azt a telefon saját lejátszója is hardveresen viszi, minden egyéb formátumhoz vmi playert kell használj, én csak egy tippet adtam az MX Playerrel de van más is. a 480p, a felbontás akart lenni, gondoltam így mindenki érti hisz a youtube-on is így lehet kiválasztani a minőséget. (240-360-480-720p)
a telefon saját felbontás 480x320-as, de a lejátszó képes ennél nagyobb lejátszani akadás-mentesen, pl 640x480 vagy 624x352 (HDTVrip-es sorozatok) -
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #817 üzenetére
bejelentkezel a telóban megadott google fiókoddal, rányomsz egy appnál a telepítésre, akkor kis idő múlva töltődik is le a telódra, ha az adatkapcsolat/wifi be van kapcsolva.
a másik: ezt a forgalom figyelést sose értettem miért használják az emberek, a szolgáltató online felületén meg lehet nézni az egyenleget és az adatforgalmat is. (ráadásul Opera Mini/Mobile szépen loggolja az adatforgalmat, persze az csak a böngészést mutatja)
-
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #807 üzenetére
felső menüt lehúzod, ott az adatkapcsolatot lekapcsolod, akkor biztos nem megy semmi sem. auto szinket sem árt kikapcsolni.
egyébként összefoglalva:
- használati utasítás jár hozzá, ha nem kaptál verd az asztalt Telenoréknál!
- widgetet fogd és vidd megoldással tudod leszedni, arrébb tenni. rányomsz, megjelenik a bal alsóban egy kuka, és ráhúzod a kukára. kirakni újat is így tudsz, rányomsz üres területre megjelenő listából kiválasztod mi kell. (ezt menügombra kattintva is eléred)
- van analóg óra widget és naptár is a listában, bár az gyári analóg szerintem trén néz ki, play-ről sokkal jobbakat lehet tölteni.
- hívásidő a hívásnaplóban tekinthető meg, adatforgalom mérés gyárilag nincs, de a kolléga által ajánlott jó rá.
- play-ről letöltésre célszerűbb wifi-t használni, mert sok adatforgalmat fogyaszt és lassú is.
- használati útmutatót pedig mindjárt keresek. -
DS39
nagyúr
akkor sok vagy nagy méretű játékot vagy appokat használhattál, mert még most is van 37 MB helyem és pontosan 33 alkalmazás van telepítve.
mindenesetre igazad van kinek mi, én inkább használok kisebb vagy kevesebb appokat, de a kép legyen szép és relatíve nagy a netezéshez, videónézéshez (akár helyi, akár streames), a Pocket számomra olyan lenne mint a korábbi telefonom, a Samu Champ csak androiddal. -
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #785 üzenetére
- a Li-Ion-os aksikat már nem szükséges ilyen hosszan tölteni, de ha rajta hagyod nem lesz baja, mert úgy is lekapcsol a töltés 100% elérésével.
- ha van net csomagod akkor a benne foglalt adatforgalom erejéig természetesen nem kerül pénzbe sem az időjárás frissítés, sem a netezés. és ha olyan csomagod van lehet túlforgalmazási díj sincs csak lassítják.
- én nem használok navit, de itt páran igen, majd ajánlanak neked hogy melyik jó. (amúgy ha torrenten keresel androidos appokat, biztos találsz navit)gab0r0: ez azért nem így van, ha átteszed SD-re a dolgokat lesz helyed telepíteni a programokat, nekem több mint 30 app van telepítve. a RAM pedig minden androidos telefonnál így van egy 512 MB-os Samu Galaxy Gio is 278-at ír ki, mert a többit lefoglalja az oprendszer és az alap progik. ill. figyelni kell arra hogy mi fut, mert nálam 140-150 RAM-om van össz amit mutat
a widgetnél pedig nem jól írja magyarul nem memória nincs, hanem férőhely az hogy kirakja a képernyőre, pl az egyik 4 sort foglalna el, de csak 2 üresed van, akkor van ez. ahogy ezt már Steven írta korábban.
-
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #782 üzenetére
beállítás kérdése, ki lehet kapcsolni az automatikus frissítést, szinkronizációt, ill. ha nem kell, ki kell kapcsolni az adatkapcsolatot. egyébként ilyen számlát csak akkor csinálna ha előfizetéssel vetted, és nincs hozzá net csomag, ami ha T-nél vetted már alapból van. (és a Telenornál is már sok ilyen van)
ha már megvetted a memóriát magad is láthatod mennyi, kevés de attól függ mennyi programot akarsz telepíteni rá.
ingyenes navi nincs, de netről könnyen tudsz szerezni ingyen is
-
DS39
nagyúr
mobilról bemegyek play-be, nem ajánl frissítést YouTube (v2.4.4 van telepítve)
gépről megnézem a play-en, legfrissebb verzió v4.0-s (ICS-re) és v2.5-s (régebbiekhez), de valóban azt írja nem kompatibilis az eszközzel
(a Galaxy Gio az ARMv6-jával persze az, jól van google, köszönjük)mindenesetre nekem a 2.4.4-es is tökéletesen megfelel és jó, biztonsági mentésben is megvan.
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
ezt újraindítás nélkül is meg lehet oldani, az összes programok listájában a Huawei indítóprogramot kell leállítani (kényszerített leállítás) majd Home gomb. ilyenkor újratölti a launchert. ez gyorsabb megoldás mint az újraindítás.
egyébként ez azért van mert túl sok minden van SD-n (ami persze ennél a telefonnál elkerülhetetlen), és bekapcsoláskor nem minden ikont tud betölteni a launcher (bár ritkán fordul elő).Andi-74: ha hosszan rányomsz a képre, esetleg felajánlja a mentést.
-
DS39
nagyúr
a készülék tegnaptól kapható a Telenornál is.
(kártyásan 30k) -
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #692 üzenetére
persze, a film hossza nem mérvadó, max annyiból hogy egy kétórás film sokat eszik majd az aksiból. 480p-ig simán akadás-mentesen nézhető, a 720p-s már akadozik. (az még a nagytesón is ahogy olvastam -G300-)
-
DS39
nagyúr
nálam a flash videók úgy 360p-ig el el futnak, de csak a gyári böngészővel.
én inkább ajánlanám ha van alkalmazás (úgy mint az axn player) azzal nézzen filmet, vagy töltse le és MX Playerrel, sokkal jobb élmény.
sajnos a 256 MB ram elég karcsú a flashhez, arra jó hogy flash telepíthető hogy flash alkalmazásokat lehet futtatni vagy böngészőből megnézni. -
DS39
nagyúr
hát a play-t mondjuk pont nem tudod megakadályozni az magát lefrissíti, én már többször töröltem hozzá a frissítéseket, a következő elindításkor letölti a legújabbját.
(pedig az alap 3 megánál kisebb verzió is pont ugyanolyan jó nem kéne a legfrissebb ami majd 9 mega)ezenkívül nekem a youtube meg a gmail app van legfrissebb gyári, a többinél még azt is töröltem ami volt hozzá letöltve, a maps is szépen megy az alappal.
-
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #678 üzenetére
egyébként a mostanában kapható olcsó okosok összehasonlító táblázata segíthet a döntésben:
[link] -
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #676 üzenetére
hát a Pocket szerintem kritikán aluli, a Samsung gyár szégyenfoltja, olyan mintha a régi Samsung Champ-emre rátoltak volna egy androidot.
ha függetlenül veszed még szívsz is mert microSIM kell bele, és azt a szolgáltató nem cseréli ingyen, csak ha náluk veszed a telót. -
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #673 üzenetére
hát nálam egyik sincs, de az ilyen pl hogy a kijelző félreérzékel nem gond, mert simán gariba cserélik. kis millió telefon kerül ki hibás kijelzővel, soknál pixel hiba is van, és a nagy Samsungok közül is nem egynél, ez pusztán a tömeggyártásnak köszönhető.
-
DS39
nagyúr
KTU írta hogy megy vele (bár így még egyszer elolvasva lehet a turbo sim-mel együtt értette, nem tudom)
ügyesen megoldotta ezt a T, a telefon nem kér hálózat feloldó kódot de mégsem lehet használni... gondolom az új modellekbe, amik azután kerültek forgalomba hogy elindult a Blue beletették, hogy ne tudjon mindenki átvándorolni. (a Blue mobile topicjában többen írták hogy bepróbálták T-s telóba és ment nekik, lehet azok régebbi modellek voltak.)
bognarandras: milyen egyéb problémáról beszélsz? egyáltalán nem vettél volna szart ha ezt választod, pusztán takarékoskodni kell a tárhellyel ennyi.
-
DS39
nagyúr
köszönöm.
olvastam már, csak ez ilyen trükkös megoldás melyről hallottam már ismerősöktől jót is rosszat is, hogy elhasználódik, meg hogy rongálhatja a sim foglalatot stb, szóval ezzel még várnék. a Blue mellett szól hogy a kipróbálásával meg max egy ezrest bukok ha nem válna be és a t-s mobilnet (legolcsóbb is túlforgalmazási díj nélküli)
tesco nem rossz, csak tényleg ez a baj vele hogy 30 napig használható a duplázás, különben simán kijönnne a 29,5-es tarifa.
-
DS39
nagyúr
kicsit off, bár mivel jelenleg ezt csak a T árulja, mindenkit érinthet. szóval ugye a T bejelentette hogy ők is emelnek (telefonadó), váltáson gondolkozom, de ilyen netes függetlenítőkkel nem próbálkoznék a gari miatt, viszont ugye van a Blue Mobile, ami ugyanazt a hálózatot használja. Próbálta már vki a telót Blue-s SIM-mel, elfogadja?
-
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #645 üzenetére
hát két évig biztos nem elég, amilyen ütemben a google frissíti a szarjait és egyre nagyobbak lesznek. pl nemrég frissítették a play áruház szoftverét, vagy 4 MB-tal lett nagyobb, nem tudom mire, és ezt még csak nem is tudom megakadályozni hogy frissítse magát, mert ha törlöm, újra letölti a legfrissebbet ahogy elindítom. persze most nem azt mondom hogy nem fér el, csak felesleges, appokat letölteni és telepíteni a gyárilag telepített 2,83 MB-os is tud kiválóan, minek nekem 8,75 MB belőle, csak hogy Google Play-nek hívják
és az a szánalmas az egészben hogy úgy odavannak hogy az Androidtól hogy egyedire szabható, közben a google mindent lekorlátozott, a gyári szoftverekhez legálisan nem is lehet nyúlni, még ha nem is rendszer szoftver.
-
DS39
nagyúr
válasz
bognarandras #642 üzenetére
ha csak pár alkalmazást teszel fel, meg frissíted a gyáriakat, akkor elég lehet egy ideig, de ha folyton az ember kíváncsiságból kipróbálgat egy-egy újabb appot (és meg is tartja őket), SD nélkül esélytelen, mert hamar elfogy. (de ugyanez a helyzet a népszerűbb modellekkel is Gio, Ace)
-
-
DS39
nagyúr
válasz
littlebuddha #631 üzenetére
dolphin érzékelése alapvetően nehézkesebb, az Opera Mobile olyan smooth hogy szinte hozzá sem kell érni a kijelzőhöz már is könnyedén görgeti, Dolphinnál tökre le kell tapizni a kijelzőt hogy érzékelje akár az egy ujjas görgetést is.
az 5 lap behozással és a galéria képnagyítással nekem nincs gond, az simán megy, bár az elején egy hétig szoktam hogy hogyan is kell multi-toucholni, azóta könnyen megy már. (előző telóm egy rezisztív, egy ujjat érzékelő telefon volt, ott kb fizikailag kellett nyomni a kijelzőt, kapacitívnél meg elég csak "megsimogatni") -
DS39
nagyúr
na megnéztem kettővel is, csak 2 ujjat érzékel, és a nagyítási mozdulat rendben van, viszont, ha stabilan ráhelyezem a két ujjam és körözök, a 2. ujjként érzékelt ábra/kör időnként villog, tehát mintha felemelném közben az ujjam kicsit pedig nem. maga a nagyítás folyamata ettől még megtörténik, függetlenül attól hogy szélen vagy középen, vagy átlósan csinálom (szépen méri az távolság növekedését-csökkenését). ha két ujj közel kerül egymáshoz, már csak egyet mutat (kvázi egy közöset).
nincs összehasonlítási alapom más multi-touchos telóm nincs, de alapvetően szerintem nincs gond ezzel, pusztán nem tökéletes. (böngészési nagyításnál és pdf-be is megy a dolog)
-
DS39
nagyúr
válasz
littlebuddha #627 üzenetére
egy-két játékban tapasztaltam ilyen nehézséget mintha nem menne rendesen, viszont más progiban játékban meg tökéletes, és böngészők is különbözően kezelik ezt Opera Mobile tök jó, meg a gyári is, a Dolphin kicsit nehézkes, meg a O. Mini is.
de majd megnézem azt a testert amit írtál.
-
DS39
nagyúr
jaja, nem rossz, bár nekem kicsit szokatlan. én úgy használom hogy álló tájolásban 12 gombos telefonbillentyűzet, fekvőben meg teljese qwerty és úgy "qwertz"-re átállítva.
egyébként azt lehet vhol állítani hogy a kitalált szavakra ha kiválasztom a lehetőségek közül akkor úgy rakja be hogy utána nyom egy szóközt. ez jó ha szöveget írok, de összetett szavaknál, web/email-címeknél viszont zavaró hogy mindig vissza kell törölgetni azt a szóközt.
-
DS39
nagyúr
a kérdés jogos, nem láma, de alapból az android rendszerből nem lehet kikapcsolni, itt úgy tűnik a kijelző kikapcsolása=a képernyőzárral. nekem is furcsa volt elsőre mert a korábbi telóm is érintős, azon meg állítható volt. bár így több mint egy hónap használat után már rutinból megy és van is értelme, kivéve egyet, böngészés közben nagy hülyeség hogy nincs egy ilyen olvasó mód, hogy ha böngésző fut, akkor mondjuk egy perc letelte után nem kikapcsol, csak minimum fényerőre kapcsol. előző telómon ezt szerettem, kényelmes volt, csodálom hogy ezt sem a rendszer, sem egy böngésző nem támogatja.
két dolgot tudsz tenni ez ellen:
1. magasabbra veszed a percek számát.
2. ha csak kis időre rakod félre, akkor rákattintasz az Óra ikonra, akkor ilyen kijelzőkímélő módba kerül, alacsony fényerő, óra/dátum látszik, majd ugyan kikapcsol a kijelző a beállított idő után, DE a képernyőzár nem fog bekapcsolni. -
DS39
nagyúr
egyébként a gyári Huawei All Backup szoftver sem rossz, már többször használtam, szépen visszaállítja a törölt programot, beállításaival, adataival együtt.
-
DS39
nagyúr
Tud vki olyan programot a telóhoz, amivel lehet screenshotot készíteni, és nem kell rootolni hozzá?
-
DS39
nagyúr
jó sok kérdés
szóval:
- nem jár hozzá SD kártya, és ha nincs formázott akkor a telóval érdemes. nekem volt régebbi másik telóval formázott, az FAT32-re csinálta, ezzel a telefonnal is tökéletesen megy
- factory reset? én nem, miért kellett volna?
- igen alapból be van kapcsolva a gyors bootolás, ami azt jelenti hogy nem rendesen kapcsolja ki, hanem mély alvásba teszi, és így kb 5 mp alatt bekapcsol. (bár én már nem használom tapasztalatom szerint akku kímélőbb megoldás a rendes kikapcs)
- dokkot stilizálni nem tudod, és 5-re sem bővíthető, a kezdőképernyők számát sem lehet szerintem változtatni (ha igen vki szóljon, mert nem jöttem rá).
(nekem mondjuk tetszik ez a launcher, szerintem szebb mint a GO amit sokan szeretnek) -
DS39
nagyúr
változó, legtöbbször működik Opera Mobile/Mini vagy Android browser és mondjuk Gmail app, azt vissza a böngészőbe és ott folytathatod. én játék közben is szoktam ezt csinálni hogy kezdőlap gombbal kilépek, majd böngésző, azt vissza. szóval többnyire működik, de előfordul hogy "elfelejti" (gondolom néha az elfogyó memót így üríti, szabadítja fel) és újra betölti a böngészőt, de ilyenkor az utoljára nézett oldalt is beszokta tölteni magától, nem kell nekem az előzményekből kikeresnem.
-
DS39
nagyúr
nem szokta. nekem ilyen csak akkor volt, ha olyan oldalt néztem ahol volt flash-es tartalom és mondjuk lejátszottam a beágyazott videót az meg kicsit túlterhelte a kicsikét, akkor a böngészőt bezárta magától. de ez is a szarul optimalizált flash hibája, nem a telefoné.
egyébként Te döntsd el mi a fontos, mert ha rászánsz plusz 13 ezret akkor 38 ezerért ott a Galaxy Mini 2. aminek csak egy hátránya van ezzel szemben, hogy kisebb kijelzője.
-
DS39
nagyúr
jó kérdés, én nem néztem.
(de más biztos majd kisegít ebben)
viszont ha ez segít, pontosan 165 MB az a belső tárhely ahova telepíteni lehet (ill. van egy 17,96 MB-os belső SD, amit akkor használ a telefon ha nem raksz bele rendes SD-t)
nekem van telepítve 30 app jelenleg, amit lehetett SD-re átpakoltam. így van most 40 MB szabad helyem a 165-ből. sajnos nem írja külön az általam telepítettek összegét de ha nagyjából összeadom olyan 50-60-at foglalhatnak. a gyári appokra meg az a tippem hogy aminél nem fontos ott törölni kell a frissítéseket és akkor nem foglalnak annyi helyet.
-
DS39
nagyúr
az elsőben tudok segíteni, kilőni a futó programokat kell, ha zavar hogy mindig elindul, a programok listájáról eléred a kényszerített leállítást. szintén itt lehet eltávolítani egy program frissítéseit is. amúgy maguktól (ha csak ki nem választottad ezt a letöltésnél) nem frissítenek, csak jelzi a Play hogy van frissítés. és azt nem célszerű frissíteni amit nem használsz, pl én a Google+-t, a Search-öt, ill, ami feleslegesen nagy, a Maps; ami rajta van alapból az is tökéletes, street view is jó, stb.
ill. egy vmit ajánlok hogy ne frissíts, az a Documents to go, mert ha nem veszed meg, de lefrissíted a PDF fájlokat, nem nyitja meg, de ha az alap, telefonon talált verziót használod, az megnyitja.
(na persze lehet mást is használni erre a célra)u.i.: face kliens nem volt rajta alapból a telón.
-
DS39
nagyúr
válasz
Darknoise #490 üzenetére
semmi gond, csak azért mondom, mert ennek nem kéne így működni.
nekem első okostelefon ez, és abszolút pozitív a véleményem róla, ahhoz képest hogy nem egy csúcs vas, nagyon sok mindenre használható a telefon, és ez az Android rendszer.az viszont tény hogy ha az ember ki akarja használni az Android minden előnyét és nem akar törődni azzal hogy hány program van fent, melyik mikor frissít (főleg a gyáriak), akkor olyan modellt kell választani, ami több RAM-ot és több belső memóriát tartalmaz.
-
DS39
nagyúr
kezdjük azzal hogy a 256 MB, az a RAM, nem a belső memória, amire tárolni lehet. (az kb 165MB)
a leírás megvalósítható ext3 partícióval, és Link2Sd, vagy App2SD progival.
DE ilyen nélkül (amihez én sem értek, csak olvastam itt a fórumon hogy lehet) is használható a teló, a legtöbb alkalmazás áttehető simán SD-re, így csak kis rész marad a telón, a nagyobb az SD-n (tehát egy 15 MB-os progiból, mondjuk 500-800k marad a telón, persze programtól függ, mert van olyan is hogy 4 megás progiból 1,2 marad a telón).
nekem 27 alkalmazás van fent, és még így is van 45 MB szabad helyem. -
DS39
nagyúr
gondolom mivel egyre több minden került rá úgy fogyott a memória. de nézd meg a futó alkalmazások között hogy amikor ilyet játszol ne fusson, google play, maps és hasonlók, amik szeretnek maguktól a memóriába töltődni.
egyébként egyetlen játékkal játszom, ami 3d-snek (vagy olyan hatásúnak) mondható, az a Fruit Ninja, de az is meg-meg reccen indulás után, aztán belejön.
mondjuk ahhoz hogy a 3d-s játékok simán fussanak, 512 MB RAM és Adreno 205 kellene bele -
DS39
nagyúr
válasz
Filibert #472 üzenetére
nekem most vagy 27 alkalmazás van telepítve és még van 45 MB szabad helyem.
be lehet ezt osztani csak a gyári cuccokat, nem kell frissíteni azok sokat esznek. (ill. ami már frissült törölni)
a play áruház, a gmail, youtube-on kívül a többiből az alapból telepített van fent, így azok nem foglalják a szabadon felhasználható memóriát. -
DS39
nagyúr
nagy valószínűséggel a Download mappában megtalálod, ill. a böngésző Letöltések menüjében.
de ha már így szóba került a PDF, tudtok olyan pdf readert/viewert, ami képes tördelni a szöveget, úgy mint egy böngésző a nagyításnál?
BigChristian:
a LwW szinte minden szempontból erősebb teló, mint ez, viszont többe is kerül.három dologban rosszabb mint az Y200:
- kisebb kijelző
- kisebb akku
- és gyári android felület (bár ez szubjektív, nekem a LwW kinézete olyan mint egy gyerekjáték, túl elnagyolt, agyonanimált, a négy szélén ezek a buborékok... és ha nem lenne ráírva hogy 3,2-es, azt hinném hogy 2,8-as a kijelzője, emiatt az elnagyoltság miatt.) -
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
Filibert #433 üzenetére
valaminek maradni kell a belső tárhelyen is, ez olyan mint ha PC-n telepítesz, a rendszerpartícióra is kerül egy kevés cucc, registry, uninstaller, saves.
itt leginkább a program alap része, a beállítások foglalnak pár 100 KB-tól 1 MB-ig általában, erre jöhet még a gyorsítótár, amit a program net használatával gyűjt. -
DS39
nagyúr
válasz
jooker82 #425 üzenetére
pár autós játékot próbáltam, biliárd, gyümölcsszeletelős cucc, mérges madár, stb mind megy rajta, igazából a kevés ram sem akadálya a játéknak, inkább a kevés belső memó, mert azt nem lehet beállítani hogy SD-re töltse le az appokat, így letöltés + telepítés, főleg ha az alapból nem az SD-re megy korlátja tud lenni dolognak. de ha mondasz egy konkrét játékot, megmondom megy-e, ugyanis a market szépen jelzi hogy melyik game kompatibilis a készülékkel.
-
DS39
nagyúr
a hangjával nincs gond, szerintem a hangszóró hangja elég jó, nem mondanám dobozosnak (bár mihez képest, egy 120k-s telefoné tuti jobb), ami a fülhallgatót illeti, hangerejétől maxra rakva sem fogsz halláskárosodást szenvedni, szóval hozza a normál szintet.
ár/érték arányban nagyon megéri a telefon. IPS-es kijelzőt, és ARMv7-es procit ilyen áron telóban nem találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Láncfűrész topik
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trance club
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest