Új hozzászólás Aktív témák
-
Devergo7
tag
Szép darab, beindult a huawei.
Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
törölt tag
Ez a külső... ez a név... Miért nem koppintja valaki a kínaiakat?
(Vérciki, de mernék ilyet venni, a legtöbb member ki sem tudja ejteni a gyártó nevét, én meg a support/szervíz miatt paráznék.) -
Blackhole13
senior tag
válasz Retekegér #14 üzenetére
Azért felénk még mindig a gagyival azonosítják a kínait, és egy almával a minőséget.
Arról nem is beszélve, hogy az ázsiai piac mennyivel jobban vevő bármi fejlesztésre, és egyszerűen jóval nagyobb, de tény hogy igazad van. Tudnám értékelni, ha valaki leszerződne néhány kínai gyártóval viszonteladónak és meizu meg hasonló termékeket lehetne garival kapni itthon, még ha nem is erre a piacra szánják őket. -
prolad
addikt
Nagy akkuval jöhetne ide is.
-
Kereszhaver
tag
és a d quad?
-
eboostr
aktív tag
nemrossz csak drága (nekem) 520€
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A nagyobb akksi ugye nem csak Kína privilégiuma lesz?
<< Heimdal >>
-
kaller1
veterán
Ez valóban szép lett, kár hogy a fapados droidokon kívül nem sok energiát fektetnek a termékeik terítésébe.
.::> <::.
-
feliks
senior tag
Szép, de nekem valami olyasmi rémlik, mintha Veletech 2012-n a gyatra Huawei UI-val láttam volna ezt..
[Be Happy]
-
capulet75
addikt
válasz wertigo1984 #5 üzenetére
Nagyon elegáns! Tényleg szép telefon.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Boky
csendes tag
én is a d quad xl-t várom már február vége óta. bár ha ebből is lenne nálunk xl változat lehet ezt is megfontolnám.
[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
Én majd a D quad-ra leszek kíváncsi mit tud felhozni a "nagyok" ellen.. Nagyon bízom benne, hogy odatesznek mind hardverben és sw-ben. Huawei is jön fel mint a talajvíz..
-
Danny750
őstag
Végre megérkezett! (már alig bírtam kivárni)
Remélem az ára is rendben lesz!
A Huawei nagyon belehúzott!![ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
mate0023
tag
Szerintem a legszebb androidos telefonok egyike. Nagyon gondolkozom rajta, hogy veszek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest