-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyivipali
csendes tag
köszönöm szépen a segítséget!
-
gyivipali
csendes tag
porterocka:
Nagy pontosságon mindig ezt csinálja, viszont most akkukímélésen van. hátha. próbálgatom... -
gyivipali
csendes tag
Nekem nagyon bejön.
Egy hete használom körülbelül. Egy-két kisebb bibije van azért szerintem. Nekem folyamatosan kiírja mikor használnék valamilyen GPS-es appot, hogy "A helyadatok nem elérhetőek". És valamikor működik, valamikor nem. Hál istennek nem olyan horror áron került be hazánkba ez a telefon, mint ahogy azt megírták. Én spec előfizetéssel 80-ért vettem. A Chrome-mal sokkal jobb a böngészés mint a gyárijával. és gyorsabb is. nincsenek laggok. Nem tudtam még játékkal vagy appal megfogni használatközben! 2 GB RAM nagyon kellett bele.
Ám egyszer azonban sikerült megakasztani. 2. nap direkt nem zártam be csak letettem tálcára az általam használt appokat. estére mikor nyitottam volna meg a facebook-ot nagyon lassú volt, de a memóriából még mindig volt 400mb körül. aztán néztem a futó appokat. hát szép lista. Fifa, Modern Combat, Twitter, Maps, Viber, Mx Player, mail, és a zenelejátszó.
Ami idegesít hogy míg egy iphone-on tudok team viewerrel kommunikálni az otthoni gépemmel mobilhálózattal, ezzel a huaweivel nem sikerült...Lényegében egy elég jó kis szerkezet, szerintem. Az elődhöz képest is és az általam használt Samsung Galaxy Ace, Ace2, Ace 3, Galaxy S, SII, SIII LTE hez képest is sokkal, de sokkal jobb. Begyepesedett Samsung használóként ez jó. Azért nem egy S5, amit már volt szerencsém egy napig használni.
Akkumulátora nálam egy nap de ez a későbbiekben biztos több lesz. most még nagyon élem és nyűzöm a készüléket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Wars Battlefront II
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest