Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csab001
üzenetére
Tévedtem, bár ez a te szempontodból mindegy.

L00 esetében több helyen láttam, hogy van hozzá (vagy lehet venni) "duplás" slot -ot, ha esetleg alapból nem olyan lenne (bár ezt nem hiszem). Tehát L10 single SIM -nél továbbra sem megoldható, de L00 dual SIM -nél úgy tűnik igen:

ctibor -t kérdezném, hogy nála mindkét típus használható -e?! Illetve próbálta -e már másik slot -tal. Így már eléggé elgondolkodtató az L00 verzió számomra.
GSPLR:
Szerintem februárnál előbb nem lesz hivatalos, végleges verzió. Bár ha tippelni kellene, akkor inkább tavaszt mondanám reálisnak.Lolli javítás (normálisabb) sem lesz hamarabb, vagy sokkal hamarabb.
FW átjárást én nem feltétlen tartom jó ötletnek. DE ha jól emlékszem van fent XDA -n is gyári Vodás B123, tehát vissza lehet térni.
-
törölt tag
válasz
csab001
üzenetére
Az a nagyon ritka, amikor dual SIM -et lehet kapni szolgáltatónál. P7 -ből sem fogsz ilyet szolgáltatónál találni, mindegyik L10.
Külföldön is ugyanúgy lehet kapni single, meg dual SIM -es változatot is. Viszont arra figyelj oda, hogy milyen típus, mert nagyon nem mindegy. L10 eu -s single SIM, vagy L00 dual SIM legyen.
Erről a slot -os dologról már korábban beszéltünk. Én még nem próbáltam ki, de nem tudok róla, hogy lenne olyan elektronika, ami tud kezelni SIM kártyát és SD -t is. Tehát nem hinném, hogy erre hardveresen fel lenne készítve.
bubus66:
De.Meg alapjáraton azt a menüt nem is kellene látnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest