-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #9140 üzenetére
Na, ezt a k..a nagy szívást. GPS
Tegnap éjjel 3kor végeztem a teljes telepítéssel. Működik jól.
De mai nap a guta üt meg.
Előzmény:Vettem egy FM transmittert ami tud bluetoothon kommunikálni. Hibátlan.
Kapcsolódik a telóhoz. Kihangosítja híváskor az autórádión hallom. Zenét kitolja sztereóban. A kormányra rakható távirányító is működik. Fel lehet venni, eq-t állítani, hangerő zene léptetés. A külön lapos távirányítóval is lehet vezérelni kocsin kívülről a telefont. Felvenni letenni, zenét léptetni. Vagy akár ha nem megy a lejátszó program, akkor elindítani, stb.. Ahhoz képest nem is zajos, csak nagyon nagy hangerőnél van alapzaj.DE!!!
Ma a telót tesztelve, hogy van e GPS jel. Kiemtem kocsihoz. Telefon gps aktivizálva, gps-status elindít 2mp alatt 18 műhold és 12 aktív. NA EZ TÖK JÓ.
Akkor hejére tesszük tartóba, GPS kilép kikapcsol va. Transmitter bedug, IGO elindít GPS jel sehol.Na ekkor durrant el a fejem.
Kihúztam a transmittert és az igo ujra indítás után azonnal volt fix műhold.Transmitter le árnyékolja a GPS-t
Hogy a ro..élewtbe. pont ez volt az egyik cél. Hogy lkegyen kihangosítás, egyben GPS-t is halljam, és zene közben is szólhasson hogy merre menjek.
Mivel ha aux kábellel dugom össze ezt lazán csinálja a teló, csak ne kelljen kábelezni, ha már van bluetooth.
Ezért elcseszni 2 napot... bassz..+
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spotify
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Mass Effect
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest