- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ufonauta #6932 üzenetére
Most frissítette a kolléganőm a Z3 -at és megmakkant a telefonja. Akad, fagy, össze-vissza. Krix-krax szövegek vannak egy csomó helyen...stb...stb...stb. Angolul használja a telefonját, tehát még azt sem lehet mondani, hogy a magyar nyelvi csomag miatt akadt be.
Ez inkább szolgáltató függő. Én nem vagyok olyan biztos abban, hogy a Vodás ROM -ba bekerült a boot logó. Persze a gyári általnos verziós ROM ezt elvileg nem fogja megváltoztani, de miután én magam még nem teszteltem, nem állítom biztosra. Ráaádsául ha valaki feltesz egy moddolt ROM -ot (pl. My-RoM), ott egyből ugrik a boot logó is. Visszaállítani meg nem lehet, ha nincs kimentve.
HA jól emlékszem a custom recovery -k (pl. CWM) sem menti a boot logót.
Szerk.:
ÉS érdemes megnézni, hogy a bootloader zárt -e vagy nyitott. Vodás készüléknél ez ügyben még nincs sok tapasztalat. Mivel arra a ROM -ra nincs túl sok minden, nem is nagyon volt róla szó. Egyébként nem jellemző P7 -re a zárt BL, 1-1 db van, aminél így volt. Az is jellemzően külföli készülék.Bootloader nyitásról néhány szó:
Zárt bootloader -nél nem tudsz mókolgatni a telefonon, fel kell oldani. Ezt ennél a több féle módon tudod megoldani.
- Huawei -nek írt levéllel, egy külön mail címre. Ebben tudok segíteni, ha valakinek kell. Hogy mi legyen a mail -ben, hova írja....stb.
- RootGenius -os ROOT -olással lehet nyitni. DE nem mindenkinél meg a Root Genius.
- A B126 FW nyitja a bootloader -t, tehát csak elég visszatérni rá, aztán mehet minden a maga útján.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest