- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A tesztek többsége érdekes. Nekem ha lagg volna a telefonon a falhoz vágtam volna, de legalábbis már rég nem lenne meg.
386 - 486 -os gépeken felnövekvő nemzedék szerintem nagyon érzékeny a laggra
Én sokat használom fotózásra, ezek többsége nem publikus, munka, majd hétvégén lövök párat, aztán teszek hozzá linket ide és meg tudod nézni. Amúgy ha visszanézel pár hozzászólást, akkor tettem be pár makro fotót. Kiindulásnak jó. Video esetében vannak fokuszálási problémák, de én azt nem is nagyon szoktam használni, viszont a minősége egész jó. Szép videókat csinál, jól állítja be a "színeket" is. De fotóknál szerintem nagyon ügyes.
Alap böngészőben vannak akadások, de mivel ez nála erősebb telefonnál is előfordul én a Dolphin -t használom, minden telefonon. Képernyő minősége, felbontása nagyon jó, olvasásra alkalmas. GPS gyorsan talál jelet, korábbi, frissítés előtt neccesebb volt, ezt megoldották. Pikk pakk talál jelet. Telefonálást háttérbe téve is zökkenőmentesen működik, ami azért fontos, mert sokszor jön elő kérdés vagy kérés a munkámnál, aminél utána kell nézni egy mail -nek, dokumentumnak vagy webnek. Ilyenkor sokszor fut a háttérben néhány dolog.
Őszintén megmondom, én előbb vettem meg a telefont, mint a teszteket elolvastam volna. Fordítva biztos nem tettem volna, mert elég lehangoló pár írás. Viszont egyáltalán nem bántam meg. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy már szinte első frissítéssel dobták piacra.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest