- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iOS alkalmazások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hangerő növelése veszteség és torzításmentesen (ROOT kell hozzá) (mikesa leírása alapján):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Letöltés:
- [link]Előkészület:
- Mentsd le magadnak a system/etc/audio/codec/ mappából a következő fájlokat:
. ascend_default_normal.xml
. ascend_SOPHIA_normal.xml
- Mentsd le magadnak a data/cust/prop/ mappából a következő fájlt:
. local.propFolyamat:
1. Nyisd meg a Root Browser -t.
2. A letöltött ascend_default_normal.xml -t, és az ascend_SOPHIA_normal.xml -t másold rá system/etc/audio/codec/ mappában az azonos nevű fájlokra.
3. A letöltött local.prop -ot másold rá a data/cust/prop/ mappában az azonos nevű fájlra.
4. Lépj ki a Root Browser -ből, majd indítsd el újra, hogy frissítse a változásokat. Amennyiben a fájlok alatt nem rw-r--r-- lenne, akkor hosszan nyomj rá, majd Permission, és tegyél pipát a következőhöz:
Owner: Read - Write
Group: Read
Others: Read
5. Újraindítás.------
Nekem minden telefonnak, tabletnek külön mappája van a gépemen. Az egyik mappám ezek alatt a MOD szokott lenni. Ebbe mentem azokat a fájlokat, amit módosítok, hogy meglegyen az eredeti is. Javaslom ezt másnak is.
-
törölt tag
Az már úgy van benne. A te letöltődet tettem be, tehát ha befrissítetted, akkor az is benne van. Így szerepel:
Hangerő növelése veszteség és torzításmentesen (ROOT kell hozzá) (by mikesa):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
[link]
Letöltöd és bemásolod az etc/audio/codec mappába.
Átállítod a hozzáférést rw-r-r - re.
RebootSzerk.:
(#5286) mikesa:
Köszi, majd otthon meglesem. Többivel meg várok, bár viszket a tenyerem a MIUI -ra, meg az összefoglalót sem ártana kiegészíteni vele, szóval remélem a héten eljutok odáig, de most hétvégén is sok munkám lesz.... -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest