- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fogkefe1 #4717 üzenetére
"A youtubon véletlenül rámentem, hogy mindig a messengerbe legyen csak megosztás és többet nem kérdez rá. Nem lehet ezt valahol resetelni? Az összes ilyet? Azon kívül, hogy gyára adatok visszaállítása."
zeon.hu írta feljebb a Default app manager -t, az gyorsan megoldja a problémát.
"Neketek is folyamatosan fogy a RAM? Újraindítás után 1100 mb körül szokott lenni, aztán 1 hét használat után lecsökken 600 körülire, újraíndítás után megint jó lesz. Ez annyira nem zavar csak érdekes."
Ezt hívják androidnak. Ezért egyre elterjedtebbek a RAM és tárhely-kezelő app -ok.
"A hamradik, pedig látom beszéltek a vírusírtóról, eddig meg sem fordult a fejembe, hogy ilyen feltegyek a telóra, mert csak lassítaná, de tényleg vannak vírusok már androidra is? Érdemes akkor feltelepíteni az egyiket?"
Nincs sok jelentősége. Nekem azért van 2 fizetősöm, mert mindegyikhez ingyen jutottam hozzám. Egyiket telefonhoz kaptam, másik meg desktop -hoz járt.
Egyébként elsősorban az lenne a feladata, hogy kiszűrje a kártékony programokat. Amik SMS -t küldenek, tárcsáznak, módosításokat végeznek, hatással vannak a működésre...stb. Na erre pont nem jó. Arra jó, hogy bejelezze, hogy egy Google Play alkalmazás biztos kártékony lehet. Ahogy bejelez a mókolós programokra is mindig a destop vírusírtó.
Ezek leginkább a mail -nél, illetve a reklám blokkolásnál (annál sem mindegyinél) hatásosak, amik leginkább desktop -on vannak, és leginkább fizetős funkciók.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titan, független, karcmentes, patika állapot, garancia: 2026.11.20
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512GB
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest