Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Ők is az európai, 1 SIM változatot árulják (közvetve derül ki a leírásból: említik benne az NFC-t, márpedig a 2 SIM-esben nincs NFC antenna...)
Ami pedig magát a telefont illeti: eddig nem tudok rosszat mondani róla!
Minden kapcsolati módja (GSM, 3G, 4G, BT, WiFi, GPS) nagyon gyors, stabil, mentes bármiféle bug-tól. A GPS félelmetes: amint bármilyen GPS programot elindítok, a képernyő felépülésének idejére (és az csak pár másodperc, mert az op.rendszer is nagyon gyors) már van stabil jel, nincs várakozási idő...Aki több napos akku-időre vágyik, az talán nem lenne megelégedve a P7-tel, de ilyen vékony telefonba szerintem így is elég erős akkut sikerült tenni. Nekem reggel 100%-al indulva késő estére 55-60%-ra szokott lemenni, ami azt jelenti, hogy ha valóban sokat használom, egy teljes napot akkor is kibír.
És -- ha mindenképpen negatívumot kell keresni -- akkor a két SIM miatti kompromisszumokat lehet említeni: az egyiket fent már írtam (NFC hiánya), a másik pedig az, hogy a 2. SIM nyílás egyben az SD kártya nyílása is; tehát VAGY két SIM-mel, VAGY egy SIM + SD kártyával használod, a kettő együtt nem megy.
-
Tompie
őstag
Szerintem Single, de a francnak se kell dual
Szerintem dualost nem adnak két év gyári garanciával azt csak mindenféle GSM boltba kapni ahol csak bolti garancia van rá, olyat meg nem vennék 
400$ ~ 96.000HUF megér ennyiért a külföldi hercehurca és ki tudja milyen garancia van hozzá vagy amit adnak hozzá azt tudom-e itthon érvényesíteni?!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem dualost nem adnak két év gyári garanciával azt csak mindenféle GSM boltba kapni ahol csak bolti garancia van rá, olyat meg nem vennék