- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
használj handsent SMS appot, az autómatikusan átkonvertálja az ékezetes betüket ugy hogy ne számolja több karakternek. mondjuk hogy a másik irányba dönti az ékezeteket , nekem ez bvált be a legjobban erre.
Egy másik kérdésem megjött tegnap a fém tokom, aminek csak a kerete fém a hátlapja müanyag és a fém kereten az antennának is ki van hagyva nyilás.
De sokszor látom azt hogy 3 csik van térerőben és kiirja hogy csak segélyhivás? ez a tok miatt lehet vagy mitől ?
-
törölt tag
Igen, ezt láttam, de szerintem ez mindig így volt.
Mondjuk én nem szoktam SMS -t használni, de a telefonok által jelzett karakterek régen is csak irányadók voltak. Ezt a szolgáltató mondja meg, hogy ő hogyan "dolgozza őket fel".
Én max. 2 - 3 szavas SMS -t szoktam küldeni, az is nagyon ritka.
Percdíjakkal, illetve azok elszámolásával (pl. másodperc alapú) sem voltam soha tisztában, mert ha telefonálnom kell, akkor telefonálok. HA 100 kilómétert kell mennem a kocsival, akkor 5 liter benzínre van szükségem, ha 200 HUF -ba, ha 800 HUF -ba kerül a benzín akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest