- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Már az Oppo is kezdi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JDMKid
tag
válasz
fogkefe1 #3146 üzenetére
nálam anno a galaxy s4 és a p7 volt az opció. és egy percig sem bántam meg, hogy a p7 lett. tudásban ugyanott vannak, kamerában a p7 jobb, az anyaghasználatot és a kidolgozást meg kár is emlegetni.
a melegedésen meg nem értem miért lovagolnak egyesek, ha megterheled a chipsetet, nyilván melegedni fog, ezzel nem lehet mit tenni. olyat meg még nem láttam, hogy valakinek a telefon megégette a kezét
-
törölt tag
válasz
fogkefe1 #3146 üzenetére
520 korrekt kis gép, én imádtam. Csak hát eljárt felette az idő. Meg ugye ott voltak a típushibák...
Egyébként fejlécben ott az összefoglaló, illetve a blogom alatt találsz egy bővebbet is. Abban nagy hangsúly van a felhasználói véleményeken, illetve a hibákon. Tehát az összes kérdésedre találsz választ.
Melegedés nem nagyon van. Persze előfordul, de nem lesz a telefon bitang forró. Ez manapság már szerintem normális nagy terhelés mellett.
Akku idő átlagos. Nagy strapával 1 nap (tényleg nagy strapával). Átlagos használat mellett 2-3 nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest