- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Van még One UI 8 a Samsung tarsolyában
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
üzenetére
Én sem játszom, de a gyerek kivisz az észből. 5 éves fiamnak megmutattam, azóta meríti a telefonom, ha megyünk valahova.
Amúgy nálam nincs vele gond, csak néha lehal a szerver. Onnan látom, hogy a waze hibátlanul dolgozik a térképen, ez a betegség, meg megakad.(Múlt szombaton strandon, egy 20 éves dögös kiscsaj odasétált a pokrócunkhoz, hogy ott egy pokemon, és megfogná. Mondtam neki jó hangosan, én máshogy hívom, de haladjunk a korral. (körültöttünk az idősek röhögtek, a fiatalok telefont kapkodtak elő, mindenki megfogja) Kicsit lett vörös, a szolis bőr alatt. Gyerekek meg elkezdtek nyúzni mi is fogjuk meg. Párom bambán néz rám a büfétől, mit akar egy kiscsaj tőlem.
1 órával később bent a medencében kisebbik gyereket(2éves) tologatom a úszógumival, erre ott a csaj. Szépen lassan jön befelé, nehogy rá fröccsenjen a víz, mert elmosódik a smink, vizes lesz a haja, stb.... Odamentünk és mondtam neki, hogy most én látok két pokemont, megfoghatom.(az én korosztályom röhögött mellettünk) Azt a bamba arcot a csajon. Aztán telibe fröccsöltem izomból vízzel(véletlen). Így kell pokemont fogni.
- Utána gondolkoztam csak el, hogy ha ennek 100Kg os kigyúrt pasija is ott van, lehet én járok rosszabbul.
)Amúgy csak azért nem értem, hogy oda jönnek, mert nem kell oda menni a seggembe, 2-3m ről is elkapható.
Amúgy pokemon vadászokra vadászó programot képzeltem el. Kiírja ki vadászik éppen közeledben, meg lehet keresni, és a feladat a megszívatás, mert úgysem figyel a világra. És máris az egész bolygó mozgatva van. Az is aki pokemont keres, meg az is aki őket keresi.
Összenépi fittness.
Új hozzászólás Aktív témák
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

- Utána gondolkoztam csak el, hogy ha ennek 100Kg os kigyúrt pasija is ott van, lehet én járok rosszabbul.