- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Netfone
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
"A hibáit hajlamosak elnèzni..."
Ezt nem igazán èrtem. Èn a magam rèszèről elèg szigorú vagyok az okostelefonokkal kapcsolatban,szakmai ártalom. Ha valami über gáz lenne,akkor már írtam volna. Az amit èn kaptam a pènzemèrt több mint kielègítő. Leírhatom ezer fèle módon,sarkítva,enyhèn vagy ahogy tetszik,de rengeteg sza**á hypeolt telefont lealáz. Ez van,aki akarja az verheti a szintetikus tesztekre. Viszonyítási alapom van bőven,nap mint nap rengeteg telefon forog a kezeim között. Azt se állítom,hogy tökèletes,olyan nincs a piacon,nem is lehet mivel mindenkinek más az elvárása,elkèpzelèse.
-
törölt tag
Te mostanában vetted, azt nézted már, hogy független -e? Én még úgy kaptam, de az júniusi vásárlás. Korai szakaszban ez még elég jellemző.
DxxD25:
Direkt egy összefoglalót tettem be, mert én már annyiszor hasonlítgattam más készülékekhez, hogy nem szeretném, ha valaki ezért megkövezne.Inkább tegye meg helyettem más, ahogy elég korrekten le is írták.
Az EMUI mondhatni szélsőséges felület abban az értelemben, hogy nincs menüje. Szerintem egy nagyon jól kezelhető OS a 2.3 is, de azt is megértem, ha valaki ezzel nehezebben tud azonosulni. Bár ha tippelnem kellene, akkor szerintem ez egyre jellemzőbb lesz. iOS után meg aztán főleg szokható, szerintem. Persze minden további nélkül el lehet látni launcher -rel, ami a stabilitását nem befolyásolja, de jól érdemes választani, mert a legtöbb zabálja az akksit. Szerintem erre is van bőven lehetőség, választék.
EMUI 3 nekem is nagyon tetszik, viszont néhány helyen elveszti majd a markáns megjelenését a 2.3, amit én mindig is szerettem, szóval majd meglátjuk mennyire tudok vele azonosulni. A tájékoztató szerint október végétől várható november végig az első körben a P7 -re.
Android L szerintem várható, de az hogy mikor, azt nem tudom. Hallottam olyan pletykákat, hogy kevesebbet foglal a tárhelyből és memóriából. Majd meglátjuk, mert már ennek az ellenkezőjét is olvastam. Én azt mondom, hogy 2015 első félévében várható, ami elég tág fogalom, de ennél pontosabbról én sem tudok.
Az akksi üzemideje az benne volt a leírásban. Átlagban 1,5 - 2,5 napot bír. Nálam ez inkább egy nap, de én munkára használom, amiben nagyon sok net, GPS és beszélgetés van.
-
DxxD25
tag
köszi a választ eléggé meggyőző a készülék
az emui nekem sem tetszik, de viszont a 3.0-ás változata igen, az eléggé szépre sikeredett. hosszabb távra tervezem most a váltást, minimum 2 év, de jobb lenne ha bírná 3 évig nálam.
azt tudni, hogy android L-t kap-e majd a telefon? nem lenne hátrány, ha majd a legfrissebb rendszer futna rajta.
igazából kevés játékra használnám, net, zene, office, meg fontosabb dokumentumok tárolására.
akksija jól bírja? olvastam róla hideget meleget, így nem tudom mi az igaz. kb reggel 6-tól bírja délután 3-ig? kb fél óra játék, fél óra zene, néha net.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest