- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
repvez #16314 üzenetére
Függ attól mit akarsz csinálni.
File küldésekor nyitva kell lennie programoknak, el kell küldeni a file-t a másikon meg fogadni. Párommal próbáltam a huawei bean(ha jól írtam) dolgot, működött anno.
Matricáknál, fel kell csak oldani a képernyőt és ha oda tartopd, ami a matricára fel van "programozva" azt teszi a telefon.
A wifi, bluetoot, stb feladatok ki/be kapcsolásától a programok elindításáig, képernyőzárásig stb, lényegében bármit.A fizetés az úgy működik normális országokban, igen. Letöltöd akár a bank, akár a kártyakibocsátó programját. Regisztrálod a kártyádat. Fizetéskor odateszed a telót. Programban beállított értékig fizethetsz pinkód nélkül. A felett kéri, de a telón pötyögöd be. Mindegy milyen simkártyád van, és mindegy melyik banknál van számlád. A lényeg , hogy ne használj pénzt.
Nem paráznak, hogy ha ellopják a telót mi lesz, mert ugyan úgy letiltható a benkkártya, mintha a kártyát vesztenéd el. Amúgy is pinnel védett a program, vagyis anélkül fel kell törni ami nem 5 perc, kb 2 napod van letiltatni.
A lényeg, hogy ott azt akarják, hogy használd, nálunk meg az a lényeg, hogy pénzt nyúljanak le a használatért mint minden esetben ez a lényeg és nem a fejlődés.Itthon a Tmobil és az OTP szövetkezett erre. Senki más nem használhatja ezt a funkciót. A szolgáltató pénzt nyúl le hogyha fizetsz, a bank, meg jó (neki jó) kamatozású hitelkártyát ad rá.
Gondoltam átmenni a kékről, de mikor megnéztem a feltételeket, t-nél és az otp-nél, --- itt a cunaja által kért kihagyás ---, és úgy döntöttem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest