Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• CarTom

csendes tag

válasz pistu1 #15142 üzenetére

Üdv. Én használok g620s is cégesként, a feleségemnek p8 lite készüléke van.
    A g620s egy jóval olcsóbb és alsóbb szegmensben helyt foglaló készülék, viszont a maga kategóriájában szerintem simán lenyomja a konkurenciát. Nem igen jött még rá frissítés (ota) de az akku ideje az nagyon jó, nálam folyamatos lte és wifi mellett 4 - 5 napos az üzemideje, sok telefonálgatással.
    Sajna elég hamar berepedt az érintő felület, tehát ez kevésbé tartós elem rajta.
    A p8 lite szintén egy jó kis készülék, szerintem valamivel butább mint a p7. A leírtakkal ellentétben nincs gg üveg rajta, picit nagyobb a tokozása mint a p7 -bek ugyan akkora kijelző méret mellett.
    A p7-nek sokkal szebb, élénkebb a kijelzője, persze csak egymás mellett tűnik fel.
    Nem tudja az okos tokot.....
    Egyébként ha valami történne a 7emmel valszeg p8 lite lenne amit megvennék, ár érték aránya nagyon jó.
    P6. Ezzel nincs tapasztalatom de itt a fórumon még az elején kitárgyalták a többiek, hogy a p7 a jobb, újabb....

Én még mindig Kit-kat-el használom, nekem a Lolli nem jött be maradtam a gyári B609 romnál, ez stabil és nem akad! Cunaja féle romokat nem próbáltam - de követem a topikot folyamatosan- várom a 6-os droidot.
    Nekem túl sok bosszantó apróság nem tetszett a Lolliban. Egyéni szoc problem..... :-)

A lényeg ha a p7 mellett döntesz nem fogod megbánni. A tempered glass alap előre. Hátul én csak egy fóliát használok, azt is azért hogy a kemény tok ne karistolja meg.
    Esetleg Honor család?
    Szóval hajrá.

• zeon.hu

nagyúr

válasz pistu1 #15142 üzenetére

Tessék, rövid screen videó.
    Android 5.1.1 Custom rom, a legutóbbi cunaja-féle V2.
    Kb 180 telepített alkalmazás és rengeteg widget.

Új hozzászólás Aktív témák