- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dragonfx #1404 üzenetére
Sony egyébként az az eset, amit már talán többször is említettem (nem csak én). Elég sok márkának szállít be fotózási célra kiegészítőket (Pl. P7 is), mégis szinte minden telefon jobb képeket csinál, mint a Sony -k 100.000 mp mellett is. Bár szerintem lassan neki már amúgy is csak a beszállítás fog maradni, mert már több éve látszik, hogy nem sok keresnivalója van a mobilos szektorban, mint telefon gyártó. Azzal járna a legjobban, ha összeszedné egy dobozba az alkatrészeket, aztán odaadná egy olyan cégnek, aki összeszerelésben és szoftverben is tudja mit csinál. Hol van már az Sony J6, J7 korszak...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- Programozás topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest