Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - iPhone topik
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)

- 

Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
Jó is lenne.
 Pár nap és meg lesz amúgy, de mostanában erre nem nagyon volt lehetőségem. Többségében telóról tudtam feljönni, szóval nem olyan egyszerű ez nálam.nederlanden:
Típushiba talán az lehet, hogy saját böngészőn (illetve Opera -n, Chrome -on) előfordul beakadás, nagyításkor, tördeléskor. Többi böngésző alatt nincs ilyen probléma. Ez is valószínűleg inkább szoftveres. Ettől függetlenül viszont egy kiválóan optimalizált telefon. A felhasználók véleménye alapján nincsenek a telefonnál akadások, illetve fagyások. Stabilan futtatja a droidot és MIUI felülete is elég jó, szerintem. Frissítésből is elég sok hozzáférhető. Szolgáltatói variánsra a megjelenés óta (3 hónap alatt) 4 frissítés jött, csak az "európai" változatra külön. 11 fajta P7 van, ebből egy, pontosabban a P7 L10 -hez lehet itthon hozzájutni.
Beszédhang teljesen jó, tiszta, minőségi.
Akku az első időkben kevésnek tűnt, aztán 1 - 2 hét után szépen beállt, illetve a frissítések is segítették a megfelelő fogyasztást. Átlagos használat mellett kb. 2 napot lehet neki adni töltés nélkül. Nálam nagyon aktív használat mellett 1 nap (de másik készülék sem bírja tovább, pl. G2). Persze ez nagyon extrém használat mellett értendő. Hétvégén, amikor nem dolgozom, akkor nem szoktam tölteni, csak hétfői napra készülve, vasárnap este.
Ilyen egy hétvégi üzemidő, kevés wifi és kevés telefonálás mellett nálam, pihenősen:

Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Vallás
 - Könyvajánló
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
 - Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
 - ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pár nap és meg lesz amúgy, de mostanában erre nem nagyon volt lehetőségem. Többségében telóról tudtam feljönni, szóval nem olyan egyszerű ez nálam.