- Yettel topik
- iPhone topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48
üzenetére
az a gond, hogy elvileg nem kéne ezt csinálnia, de mégis megtörténik:
"Nem a gyári recovery törli, hanem a full wipe, ami a huawei P7- nél a gyári recovery-ben az alsó wipe. Nem mindig törli le teljesen, de az esetek 65%-ban találkoztam vele. Pl. az én telefonomon is letörli a boot partíciót is. Inkább ha valaki tiszta rendszert szeretne, akkor a 3 gombos módszer a legjobb. A felső wipe, vagyis wipe data csak a felhasználói beállításokat törli, vagyis visszaállítja a telefont gyári állapotba, de a rendszer szemét ott marad. Az alsó wipe vagyis a cache megoldja ezt is csak mint feljebb írtam bizonytalan a használata.
Nem tudok rendes magyarázatot adni rá. Nem szabadna neki. A más recovery- nél CWM vagy TWRP -nél természetesen ha a system is jelölve van, akkor adott a dolog. Azután csak a fastboot flash system system.img és társai segít."jah, de itt most másik recoveryről beszélünk. kéne aludnom így pár nap után...
mindegy, nem árt, ha ki van írva újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- bambano: Bambanő háza tája
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Update 10.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő