- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz karelgott12 #17350 üzenetére
Nincs ott más gomb? Pl. Területi kezelés? Vagy más?
-
Cunaja
addikt
válasz karelgott12 #17350 üzenetére
Nekem egyáltalán nem merül, mégis friss az összes Google termék amit használok. Google kereső és mindenfajta újásogos, könyvek, zene nincs. Csak a Google Chrome, Google Play áruház, Google play játékok, Google fordító és a Gmail. Lehet, hogy én láma vagyok
Nagy hiba ám rendszer alkalmazást törölni szakértelem nélkül. Könnyen lehet, hogy a romodba fog kerülni. Ugyanis a háttér adatait ott felejtetted és azért nem tudod telepíteni.
Ilyenkor mindig azt csináljuk, gyorsítótár törlése, majd adatok törlése és utána az apk eltávolítása. Az is kérdés, mivel törölted?[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
karelgott12
tag
válasz Cunaja #17353 üzenetére
Jelenleg nekem is hasonló értékeket mutat, de volt már 42%-on is az android OS. Nekem csak a szolgáltatások, áruház és a gmail van fent.
Szerk.: Semmit sem csinálok magamtól. Mindent itt olvasok a fórumon a ti leírásaitok, tanácsaitok alapján. Ahogyan fentebb leírtam, tovább olvastam a másik fórumon, ahol Porterocka leírta ezt megoldást a gyors merülésre. Más is találkozott ezzel, amivel én, erre tanácsolta valaki az adatok törlését - de csak azt, a sorrendet és a továbbiakat nem. Ezért kérdeztem tőled/tőletek, mert elakadtam.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz karelgott12 #17354 üzenetére
A Gmail is csodákra képes ám. Nálam nem mindig megy, csak amikor megnézem. Senki nem küld oda levelet.
Webes levelezésem van.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az automatikus szinkronizálás adott esetben zabálhatja az energiát.
Én pl Taskerral szabályzom
-
törölt tag
Netet kapcsold ki közben.
Adattörlés után mi a verziószám?
[ Szerkesztve ]
-
karelgott12
tag
válasz aprokaroka87 #17356 üzenetére
Ki van kapcsolva. Reggel és este kapcsolom csak be amíg szinkronizál. Eddig normális volt az aksi merülés, kb. egy hete látom ezt az erős merülést. Belakott telóm van, nem telepítettem semmit, nem volt beállításokban turkálás. Szóval, ezért gondoltam, hátha nálam is a google szolgáltatások lehet a ludas.
-
Cunaja
addikt
Hírek!
A Huawei többszöri levelemre se válaszol, de nem adom fel.
3 hétig pihenek, talán addig lesz valami.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
törölt tag
válasz karelgott12 #17361 üzenetére
Mondanám, hogy kapd ki a Szolgáltatásokat (meg lehet 1-2 dolgot), de ha valami gond van a vissza telepítéskor, akkor lehet megint elakadnál.
Hagyd addig a verzió mókázást, és csak szedd ki a pipát a Google mentés mellől.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz karelgott12 #17363 üzenetére
Persze, a Szolgáltatások az több mindenhez is fontos. Úgy értettem, hogy utána vissza pakolgatni a fontos dolgokat újra, alacsonyabb verzión. Ez viszont nem mindig megy egyszerűen. Egyik kínai ROM -on nekem ráment pár órám. Nem mindenhol működik ugyanúgy.
Host szórakozás a legjobb móka ilyenkor (ja mégsem).
Szerk.:
Bár volt, hogy az egész Google -t kipucoltam (ez sem ritka) és kínai appcenterből állt csak vissza...[ Szerkesztve ]
-
zimbo1983
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy Huawei P7 fastboot moddig jut el a telefon és hiába töltöm ,mindig csak annyit mutat az aksija hogy 0%?
s hiaba próbálom szoftverezni nem engedi mert az aksija 15% alatt van..
Ez most akkumulátor probléma vagy szoftveresen nem engedi tölteni?Köszönöm a segítséget
-
-
Fr0z3n
őstag
Újabb kérdésem lenne a nálam okosabbakhoz. Irás közben miért van, hogy néha eltünik a billentyűzet? Valamit kiír, hogy 5% valami, de sose tudom elolvasni mi az. Hiába rakom be védettbe, olyan mintha kilőné.
-
vzoli1987
aktív tag
na király megint felfrissült az a dög play szolgáltatások lehet freezelni vagy vmi okosság hogy ne frissüljön ez a szemétláda?
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
repvez
addikt
Arra valaki tud megoldást, hogy engedélyezve van a mobiladat és wifi használat is használt apoknak, de van amikor csak akkor kapok értesitést amikor wifire kapcsolódok, de van olyan is, hogy csak akkor jonnek az értesitések ha ténylegesen megnyitom az alkalmazást függetlenül a hálózattól.
PL a vibernél engedélyezve van mindkét adat, de nem jön értesités ha rámirnak, csak ha megnyitom a vibert, ami nagyon ritka, mert messengert használok és igy volt, hogy 4 nap után néztem rá és volt üzenet.
eléggé bosszantó igy.
Nincs a védett alkalmazások között, mert feleslegessen ne fusson mivel nem használom,de egy push üzenetet azért dobhatna ha jön valami.
Néha a messengernél sem jön .Még mindig gyári minden b853( jöhetne már az a 6 os
-
törölt tag
válasz Fr0z3n #17374 üzenetére
A szabad memóriát nézd meg legközelebb. Gyanítom a memória kezeléssel van gond, vagy valami felzabálja.
Kevesebb, mint 5% szabad memóriánál csinálhatja ezt, ami nem normális ennél a telefonnál sem. Ezt írta ki nálad, amit nem tudtál megnézni.
Nem a billentyűzetnél, hanem a ROM -ban van a hiba. Vagy valamelyik alkalmazás beragad. Általában az utóbbi.
zorb:
Play -en írd be a kevésbé, hogy: Swype Keyboard.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Swype pro verzió, sokkal többet tud, diktáláshoz is hibátlan.
A nyelv és bevitel menüben Swype+Dragon néven fog megjelenni.Kösz! Neked legalább eszedbe jutott
Amúgy ezért kérdeztem a rom verziót, ugye a gyáriak közül se stabil mindegyik.#?*@&!
-
Fr0z3n
őstag
Köszi
Rom verziót majd akkor tudok ha nálam van újra. Ez a legutolsó gyári ROM amit a frissítő feldobott
(#17382) porterocka Amúgy lehet hardver hiba is, mert rettenetesen melegszik egy sima netezéstől is
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Sziasztok. Van egy régi Nokia BH104 bluetooth headset. A telefonommal iszonyatosan visszhangzik, a másik fél szinte csak saját magát hallja. Ugyanez a headset egy másik telefonnál nem visszhangzik. Egy még öregebb headset pedig ugyancsak visszhangzik nálam. Lehet a telefon fő gond?
-
KKrisz751
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdés:
DLNA-t tudja a P7? Használja valaki?Az öreg "CRT" TV le lesz cserélve és a két, még eldöntetőd TV közül ha jól tudom mind a kettő össze kapcsolható telefonnal.
Samsung UE48H6400
LG 42LF652VMondjuk még nem tudom melyik TV vegyem meg, de a thome-os listában ez az ár, amit ki tudok fizetni, ha már úgyis van 2 év hűségem náluk. Mondjuk ha tv-ről is tudtok javaslatot , melyik legyen, nem haragszom meg.
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest