- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
válasz Cunaja #17794 üzenetére
Rendben, újraraktam a Romot, beállítottam, hogy ne Intelligens módba legyen az energiatakarékosság. Beállítottam Normál-ra, de minden egyes újraindításnál visszaállítja magától Intelligensre. Gondolom ezzel, nem lehet mit kezdeni? Te hogyan szoktad?
Nem mintha gond lenne, mert pár másodperc alatt be lehet állítani. -
Atlantisz48
őstag
válasz Cunaja #17802 üzenetére
Nem cseréltem semmit, felraktam a V4-Lite ot, semmit nem állítottam el, csak az Xposed-t telepítettem. Úgy tudom, akkor kell kernel csere, hogyha húzni akarom, a CPU órajelét, nem?
Szerk:
Most hogy visszagondolok, régebben a V2-nél talán, valamit csináltam a kernellel, amikor be állítottam a dupla koppintásos ébresztést. Úgy emlékszem, ott kellett valamit a kernellel variálni. Nem?[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
orbit76
tag
Sziasztok! Érdeklődnék az egybegyűltektől, hogy ha diktálva szeretnék pl. üzenetet írni és nem pötyögve, ahhoz feltétlenül le kell töltenem a Google billentyűzetet, vagy a Huawei bill. is tudja ezt a ficsört?
-
zeon.hu
nagyúr
-
Zsoltg4s
tag
Ma megnyomkodtam egy P9-est az Auchanba. 12 mp-re állítottam a kamerát, majd auto módban csináltam egy képet egy ártábláról. Persze a telefont letámasztva. Majd a P7-es is készült szintén auto módban ugyan onnan, szintén arról a tábláról. Jött a nagyítás mind két telefonon. Háááát, nagy különbség nem volt a P9 javára. S7-el is megtörtént ugyan ez és S6-al is. Nálam az S6 nyert. De akkor is P9 lesz a következő. Nagyon gyors telefon. Iszonyú gyorsan exponál. És a kiállított telefonok közül a legszebb volt.
Más...
Akinek kocsiban régebbi rádiója van, nincs Usb és Bluetooth, tudom ajánlani ezt.
Tegnap vettem, 3000 forint. Tökéletesen kihangosít, átviszi rádióra az mp3 fájlokat és ami nálam fontos volt, az Igo hangját is átviszi az autó hangszóróira. Így már hallani lehúzott ablaknál is. -
zeon.hu
nagyúr
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Már kezd megőrjíteni a kis telefonom aksija, ezért a segítségeteket szeretném kérni. A főbb információk:
- Gyári B852, Root NINCS
A hiba:
- Valami ébren tartja a telót.
- 1.5 óra OST után lemerül
- Böngészők, csevegőprogramok vannak futtatva, játékok nem nagyon, LTE-n keresztül.
Jöjjön néhány kép:
- Augusztus 5: Pont éjszakára töltött fel a telefonom, ezért úgy döntöttem, hogy éjjelre Ultra energiatakarékosba rakom. Ez segített, éjjel nem merült a telefon, de ami azután jött, azt magam sem hittem el: [link]
Az eredmény számokban siralmas: 10 óra töltő nélkül, 1.5 óra OST: [link]
Volt egyszer ez... Aztán jöjjön a kedvencem:
16 perc OST, -60%az akkuból... [link] Itt inkább a 16 percről nem linkelnék külön képet, tényleg annyi volt...
Egy átlagos nap pedig ilyen: [link], 1 óra 17 perc OST...
Nézegettem, hogy mi lehet a baj, általában az Android OS és a Google Play szolgáltatások a ludas: [link]
Sajnos nem tudom mi tévő legyek... Húzzam újra a telót? Fog az segíteni? De ez a 1.5 óra OST egy rossz vicc kb.
Köszi a helpet előre is!
-
Newlachka
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz Atlantisz48 #17809 üzenetére
Miért akarod visszaállítani? Nálam semmi baja!
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz coyote55 #17815 üzenetére
Hát én csak pislogok.
Most B852 van fent root nélkül. Autó frissítésen. Meg se tudom mondani fejből mi milyen verziószámmal megy. a gugle vackai, meg úgy álltalában bármi. (nem is érdekel, működik teszi a dolgát)
De a teló 2-2.5 napig bírja, ha régi átlag módba használom.De most pár napja kikapcsoltam az intelligens módot.
Állandóan megy a blútúsz az óra miatt, megy a wifi, hogy a TV-n távolról irányítsam a videólejátszót a számítógépen(Életem első FHD tv-je most élvezkedek 3D ben is UE48H6400), És szoktatom magam a waze navigációhoz, mert túrják 1-2 hónapja az utakat a városban, és változik a forgalom, reggel - este össze vissza, és ahogy elnézem korrektül be is tolják páran az infókat. 1-2 éve még alig volt jelzés, ma már szinte azonnali a változás. Persze a mobil adat is megy, a waze miatt, a wifi meg a telekomos free wifi miatt, hogy ne az adat fogyjon ha lehet. Reggel 4 órát megy az FM rádió is.Ez a mai napomon most 33%on vagyok, ha párom megérkezik tecsóból akkor leülünk filmezni. És kb 20% ra fog esni ha még youtube zenét is hallgatunk akkor 5% , ahogy múlt héten minden nap. (Bár akkor 40% volt, de szabin voltam és nem ment a rádió és nem mindig filmezés volt az esti program. )
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Zyelor
aktív tag
válasz coyote55 #17827 üzenetére
Hmm, ez van fent (sajnos). Újraindítás, kikapcs, semmi sem segített eddig sajnos.
Utóbbi időben volt sok szó arról, hogy lehallgatnak-e... Mostmár az is megfordult a fejemben, h azért merül a teló, mert kémprogram van rajta Ami vicces lenne, mert tényleg becsületesen játszom, nincsenek telepített APK-k, stb-k...
-
-
Attush
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült felraknom a V4 LITE verziót, tök jó meg minden és tényleg jó gyors. Igaz egy kicsit beparáztatott, mikor hajnali 2-kor végeztem vele és másnap meló, de az ébresztő óra ébresztés helyett azt írta, hogy nem válaszol Viszont újraindítás megoldotta. Mondjuk az még érdekelne, hogy V4-ről, hogy lehet visszatérni egy gyári ROM-ra. Ugyanúgy mint v3-ról, vagy v-2-ről? Arról is van leírás?
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz Attush #17833 üzenetére
Van, felrakod a B839 gyári recovery_t, és utána B839 vagy B852 gyári rom 3 gombós módszer szerint.
Ha felrakod a tuning kernelt, még gyorsabb lesz.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
-
-
Atlantisz48
őstag
válasz Cunaja #17818 üzenetére
Azért, mert amikor a CPU-t állítottam, hogy a 4. magot is használja, akkor váltogattam az intelligens, és normál beállítás között, de amikor újraindítottam a telefont, akkor mindig visszaváltott intelligensre.
DE
Most újra raktam az egész romot, és most érdekes módon, nem jelentkezik egy a probléma.
Amikor írtam ide, hogy ezt csinálja, akkor kérdezted, hogy Kernel módosítás volt-e, és mondtam igen, amikor a dupla koppintásos ébresztést állítottam be.
És innen gondoltam, hogy lehet, hogy akkor vissza kéne állítsam az eredeti Kernel-re. Ám de mielőtt, írtam ezt a hozzászólást, megnéztem, hogy jelentkezik-e ez a hiba még, de már nem produkálta. Tehát akkor egy Wipe megoldotta a problémát.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz Atlantisz48 #17840 üzenetére
Ezért kérdeztem!
-
Cunaja
addikt
válasz Atlantisz48 #17842 üzenetére
Azzal nem megy sajnos.
A fizetős P amp., viszont brutális.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Attush
csendes tag
válasz Cunaja #17834 üzenetére
Egyelőre nem szeretnék visszatérni, de még pár hónap garancia van rá, ezért kérdeztem. Ami kérdésem lenne. Leírásban szerepel, hogy "Telepítéskor figyeljük a felugró ablakot, mert engedélyezni kell a Supersut a KangVip eszköznek (Nagyon fontos: Mindenképp menjünk a SuperSu-ba és ellenőrizzük, hogy sikerült-e megadni a a root jogot!" Na, hát én telepítés közben ezt pont nem figyeltem. Ez okozhat bármi problémát? Nekem még picit szokatlan, de belenézek a speciális beállításokba, plusz rákeresek erre a tuning kernelre is. Remélem lassan összeáll
-
zorb
tag
üdv. Hogyan lehet a térképet és a gmailt felhasználói programmá tenni? A választ előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9 duos
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest