- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #17201 üzenetére
Ránézésre 10mb különbség. Ráadásul az utóbbi 5.1.1 és nem 5.1
Ja és belső sd-ről nem lehet romot telepíteni.
Max a vendort, de azt sose tettem fel.[ Szerkesztve ]
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Cunaja
addikt
válasz #86973952 #17201 üzenetére
A google javítás van benne.
Javasolnám, akkor a második telepítését, majd arra az elsőt.
Nem néztem, vagyis csak a szoftvert néztem, de nem raktam fel. Nem igazán akarok már az 5.1.1-es verzióval foglalkozni.
Majd ha megjön a válasz, a levelemre a Huawei felől, akkor döntök.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
törölt tag
100 mega a különbség, nem 10 mega. Rásdásul ez tömörített, szerintem nem 100/100%.
Meg Huawei -nél nincs egy build alatt különböző SW verzió. Valamit nagyon elírtak.
zorb:
Lehet a B853 -as general verziója.Valakinek van kedve/ideje letölteni, akkor belenézhetne a manualba vagy a build.prop -ba.
DE szerintem az a 853 -as, az elé mindenképp kell a második B852 -es letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
KKrisz751
aktív tag
Lenne még egy kérdésem.
Tudom off topic kicsit, és talán van saját témája, de itt a kommentelők véleményére többet adok.
Mivel lejár a hűségem lehet hogy váltanék szolgáltatót.
Ami engem érdekel, melyik megbízható térerőben?
PL: Én telenor vagyok és még itt a lakásban a völgy mélyén (Pécs széle) is van térerő full 3g, enyhe 4G. De még a Mecsek tetején is az erdőben is fullon vagyok. Vagy kint vidéken a Húgomnál, Olasz(falu)-ban.
Ugyanakkor ő Tmobil, és sose tudom felhívni szinte, mert nincs térereje neki otthon ahol nekem full 3g van
Viszont neki windows-os nokia van, és nem android (típust nem tudom, 3 éves)Vodafonról semmit nem tudok, de az egyik red csomagja ami minden irányba ingyenes beszélgetést ad, számomra olcsóbb lenne a mostani szolgáltatónál lévő ugyan ilyen csomagnál.
Szerintetek, tapasztalat?
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
-
-
zorb
tag
üdv. Gravity box megy 852-n? A választ előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9 duos
-
akoska23
aktív tag
Még egy kérdés. akárhány tesztet olvastam mindenhol ott van hogy fotózásnál van egy "s" piktogramm és ott lehet kiválasztani hogy milyen mód.Na én azt nem találom...........
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
-
törölt tag
-
Cunaja
addikt
Egyenlőre nem jött válasz a levelemre. Most biztos a fejüket vakarják.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
ataribalint
csendes tag
Tárgytalan megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
vzoli1987
aktív tag
másnál is tapasztalható az akkumulátor gyorsabb merülése a mostani hőségek miatt? b852
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
törölt tag
válasz coyote55 #17229 üzenetére
Mi a fő fogyasztó? Android rendszer?
Szerk.:
Hő hatására egyébként pont kevésbé kellene merülnie, mert alap ROM -okban a beállított érték alapján visszaveszi az órajeleket a szoftver.Van ahol még magokat is kikapcsolja. Vagy szimplán kikapcsol, vagy nem fog menni minden app.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #86973952 #17233 üzenetére
Annyi különbséggel, hogy itt ebből a verziószámból, de ezzel a telefonnal kompatibilis verziót kell frissíteni. Tehát nem azt a letöltést, ami a hozzászólásomban van. Csak most nem tudok bogáraszni, mert nem vagyok otthon és elfogyott a mobilnetem.
Szerk.:
Fejből... arm nodpi -s kell azt hiszem. Értelemszerűen 5 -ös droidra 5.0+, KitKat -ra meg 4.4+ verzió.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cunaja #17238 üzenetére
Csak nem tudom melyik verzió jön ide.
Érdekes módon a legtöbb telefon nodpi -t használ, viszont most lett egy P8 lite, ami 320dpi -re ment...
VISZONT!!! 9.2.56 mintha jó lenne már. Frissült valakinek erre? Arm és arm64 bitnél is megy, viszont csak nodpi alapon. 320dpi -ről nem fog felfrissülni.
Szerk.:
Droid 5 és 6 az érintett, tehát 4.4 -en nincs újabb.Szerk.2.:
Lehet tévedek, most tesztelem. Eddig 8% -on futott fogyasztóként, közben felugrott 16% -ra...szóval meglátjuk. (9.2.56)[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz zeon.hu #17245 üzenetére
Meg a Szolgáltatások, és a Google+ is. Utóbbinál azért van szívás, mert ha valaki játszik, akkor felhő mentés miatt kellhet...
Cunaja:
Este tudom feldobni.Már én sem emlékszem a regisztrációmra, de van egy régi gépem, amin már másfél éve be vagyok lépve az oldalra.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz aprokaroka87 #17248 üzenetére
Ezt sokan szeretnék tudni. Ezt viszont nem tesztelem, ezért megfelelő választ sem tudom. A Cunaja V4-Lite romból, ez miatt töröltem.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
vzoli1987
aktív tag
válasz Cunaja #17230 üzenetére
Greenify fel van rakva de még ez sem segít, google cuccok tiltva, nem lenne jobb egy miui romot felrakni vagy vmi cunaja féle battery drain mentes romot rakni mert nagyon zavaró, redditen is próbálok megoldást lelni, esetleg még vmit adb konzolban vmi scriptet lefuttatni ezügyben?
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest