-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rObika8802
aktív tag
válasz
biznisz_man #10162 üzenetére
azt nem tudom ,hogy mikorra kapnád meg,de sztem ha van raktáron akkor 1 munkanap ha előtte 13:00-ig leadod a rendelést! én pénteken rendeltem és ugye a hétfő alap volt
-
duvi
nagyúr
válasz
biznisz_man #10162 üzenetére
Netes rendelésnél beállíthatsz azonnali átvételt, az általad kiválasztott T-mobile üzletbe. Én is így vettem még karácsony előtt. Otthonról a rendelés leadása után, kb. 45 prec múlva már a kezemben volt a telefon. (igaz, hogy közel lakom az átvevő ponthoz)
-
kemotox
addikt
válasz
biznisz_man #10154 üzenetére
Szerintem is próbáld meg a netes rendelést. Csak kezd el a rendelést, és majd menet közben ki fogja írni, hogy mikorra várható a cucc. Aztán ha megrendelted felhívnak és lehet egyeztetni, hogy mikor hozzák. Ja meg ha neten rendeled olcsóbb is.
-
rObika8802
aktív tag
válasz
biznisz_man #10154 üzenetére
neten nem próbáltad rendelni?
énis ott rendeltem! holnap érkezik
-
biznisz_man
tag
válasz
biznisz_man #10100 üzenetére
Voltam ma a T-nél... sajnos azt mondták, hogy legkorábban 10.-én tudom átvenni a készüléket, mert jelenleg nincs készleten
Péntek délután mehetek vissza... Pécsen lenne ilyen készülék, de az tőlem messze van.
-
torrrent
aktív tag
válasz
biznisz_man #10100 üzenetére
"Sim-et mindenféleképpen cseréltetni akarom, nem sufni tuningolok"
T-nél ingyen cserélik -
Nimda
addikt
válasz
biznisz_man #10098 üzenetére
Persze, hogy cserélik, hiszen te vagy a vevő.Addíg ki se fizesd, míg nem kapsz egy tökéletes állapotút.Az akksi nem mindegyik firmware-el produkál szép készenléti időt.Valószínűleg a telefont nem a legfrissebb szoftverrel kapod.A B114 és a B125 nagyon jó üzemidő terén, de csak leak-ek sajnos.
Ha normál simed van, akkor ingyé cserélik, erről ne feledkezz meg.Semmi esetre se vagdoss.
-
Nimda
addikt
válasz
biznisz_man #10091 üzenetére
Előforduló külső hibák:
-gombok lötyögése
-a kártya tartó fiókok illesztési hibája (sim, sd)
-a jack dugaszt védő "pöcök" laza illesztése
-hangszóró "recsegés"Ezeket vedd szemügyre elsősorban, a többi szoftveres hiba, ha van, úgysem derül ki pár perc használat után.3 nap csere garanciával élhetsz.
A wifi nagyon eszi az akksit, érdemes kikapcsolni, ha nem használod, különben nálam is 2 nap az átlag.
-
torrrent
aktív tag
válasz
biznisz_man #10094 üzenetére
Nekem bőven két nap, igen sok nettel, sok fényképezés, kevesebb hívás és játék.
-
torrrent
aktív tag
válasz
Néhány emberkénél a hangerő gomb zörgött, ezt már ott helyben is tudod tesztelni, nekem hulla merven benne van nem lötyög. Eresz meg egy hívást, mert egyesek szerint (ez is nagyon ritka) recseg a hangszóró, ezt is tudod tesztelni egy havert hívj fel ott helyben.
-
JanR
addikt
válasz
Ha előfizetéssel veszed újonnan, akkor van 3 napod tapicskolni, próbálkozni. Ha ez alatt az intervallum alatt bármi is hibás lenne a készülékben, szó nélkül kapsz egy újat helyette, de személy szerint nem tudok olyan hibát a telefonnal kapcsolatban amire oda kéne figyelni, főleg ha újat veszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged