- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
válasz
Blasius0704 #23301 üzenetére
Tedd fel a b114-et az a legjobb rom.
-
gabancs
addikt
válasz
Blasius0704 #23288 üzenetére
Ha nincs semmi gondod vele, akkor jobban jársz, ha nem cseréled le semmire. Tapasztalatból mondom, hogy az ég világon semmit nem vennél észre. Csak arra jó, hogy elcseszd a jó telefonodat.
Az én telefonomon minden volt már. Az összes JB és KK, Miui, CM11. Sose vettem észre semmi különbséget, csak a kíváncsiság hajtott. Annyit értem el vele, hogy a push üzenetek már nem mindig jönnek meg, az értesítő LED szexuál jelezni. -
zaurac
tag
válasz
Blasius0704 #23288 üzenetére
Akkor nem tudom miért lehet,biztos szerverhiba. De jobban jársz ha az összefoglalóban leírt 3 gombos módszerrel (forced upgrade) teszed fel az újabb romot. Sokan szívtak a helyi frissítéssel.
-
zaurac
tag
válasz
Blasius0704 #23286 üzenetére
Igen, jót. És rámentél a rendszerfrissítésben az online frissítésre? Érdemes többször is próbálgatni, egymás után vagy kis idő elteltével újra. Kissé hektikusan ajánlja fel
.Esetleg még a frissítésen belül a beállításokban (jobb felső sarok) az automatikus értesítést érdemes bekapcsolni és újraindítani.
-
zaurac
tag
válasz
Blasius0704 #23284 üzenetére
Talán B132 van rajta. Az az utolsó JB, és egyben az utolsó jó ROM is. Ha nem akarsz magadnak fejfájást ne frissítsd a most kint levő KitKat verziókra, szerintem várd meg a 3.0 EMUI-s B7xx sorozatot. A B5xx nagyon vacak, ha visszaolvasol, bár vannak,akik elégedettek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest