- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
remélem fogok tudni segíteni, a galaxy nekem néptelefon. esélyes, hogy lenne lehetőségem egy s3-at választani, de nem fogom. számomra a galaxy s3, s4, s4 mini szét van hypolva. benchmarkokban szép eredményt dobnak ki, de az igazi felhasználás teljesen mást mutat, és ilyen szempontból kifejezetten zavaróak a galaxy telefonok.
megpróbálok szakmai véleményt mondani, mert legtöbbször ez jön a legkönnyebben. s3-ról szerintem a design dicséretre méltó, a hardver is kiemelkedő, de az 1g ram felejtős: a rendszer alapból elviszi a 3/4-edét, és szerintem 1 hónap után belassul a gép: kérni fogod, hogy ne csillogjon, csak működjön folyamatosan. az s4 már nem akkora nagy szám, mint az s3, 8magos verzió csak angliában van, a 2giga rammal már lehet használni folyékonyabban a rendszert, ami inkább az esztétikáról szól, pont a marketing végett. szoftveresen egyébként túl nagyot nem mutat egyik galaxy sem.
p6-al kapcsolatban pedig pont ellenkezőleg van, a kínai telefonok igen csak kiemelkednek, a p6 elődje simán megkapta az emotion ui 1.6-ot, bővebben, mint az s3 az s4 rendszerét. nem rég volt egy meizu, ami az elsők között kapta meg az új androidot.
kisebb a tábora, de a kínaiaknál ez családiasabb, pl. a meizu igazgatója fórumon írta ki, hogy mikorra érkezik az új os, és miket fog hozni. a fórumozók hozzászólásait is figyelik, valamint kicsit komolyabban veszik a visszajelzéseket. ez pedig erősen látszik a p6-nál is, ahol élményt is kapsz, valamint egy adag "geekség" is van a telefonban (ez nálam valahogy nagyon tetszik, pl multitaskban számokkal jelzi miből mennyi van, és nem kell a feladatkezelőbe lépni ilyenkor, egész sok finomhangolási lehetőség van a rendszeresen, és valahogy ésszerűbbek, mint a galaxykon).az újraindulások teljesen egyedi esetek, egyébként restore-al megoldható a dolog legtöbbször, vagy megkeresni a gondot okozó app-ot. lefagyás esélyes, hogy a multitask miatt van, időnként mindent ki kell törölni (apropó multitask, ha p6-on kisöporsz mindent nem dől össze a felület, mint a galaxyknál). egyszerűen arról van szó, hogy a Samsung csinált egy óriási rendszert amit csak ekkora vassal lehet meghajtani; kevés az optimalizáció, egyszerűen hihetetlen, hogy a scrollozás is tud akadozni, illetve hogy időnként egy régebbi gép flexibilisebb (és nem csak annak tűnik).
az, hogy már most van egy frissítés p6-hoz, szintén érdekesség, egyben pozitív. inkább a Huawei fog menni android 5-el, mint az s4 mini. ha el is indul, kihagyják a lényeget belőle.
a p6 már most kuriózum, a kínai telefongyártás koronája, míg a galaxy s4 mini-t a tömegnek gyártják, akik reklámokból informálódnak, divatot követnek sajnos észrevétlenül, és akik telefonálásra, sms, facebook, zene, fotózásra használják a telefont. bár, ennyitől még nem esik össze az os, az is biztos... -
Bóti
senior tag
Nekem Huawei G510 van, 0100-as szoftverrel jött ki, bekerült a vodafone kínálatába, ezt követően kb. 1 héttel meg is vettem, és erre kb egy (max 2) héttel már letölthető volt a függetlenekre a 0200.. De mivel én vodás vagyok, még várhatok, amíg mókol vele a voda.
Szóval eddig úgy néz ki, hogy összekapták magukat szoftvertámogatás szempontjából is..kopp-kopp.. Remélem, hogy így is marad.
A magyar ügyfélszolg nagyon készséges és segítőkész, bootloader nyitás nem jár garivesztéssel, és 3 napon belül megkapod hozzá a kódot, amit fastboottal kell alkalmazni, és már telepítheted is, amit akarsz.vadkörte: igen-igen úgy sem rossz
-
quailstorm
félisten
Nekem pont két TFT paneles Nokiám van(N95 N900) amik betekintési szöge 180° minden irányból. Színprobléma nagyon enyhe mértékben lép fel a végén(sötétedés), de az már nem szempont, ha lenn van az asztalon, akkor is gond nélkül olvasható.
Szóval lehetséges, csak gondolom drága, így még az Xperia Z-be sem került be...(#76) dreamdancer: pontosan, nem kopizás ez a teló, hanem enyhén merített ötleteket, alkalmazták ami bevált, csak másképp, ahogy ők gondolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest