- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutom
csendes tag
Természetesen én sem vitaindítónak szántam! Ez csak egy vélemény volt a részemről, mert úgy gondoltam kapcsolódhat a témához, ugyanis ebben a méretben jelenleg ez a két meghatározó modell van a piacon és bizonyára mindenki valamilyen módon próbálja összehasonlítani pro és kontra. Ez természetesen egy szubjektív vélemény épp úgy mint bárki másé!
-
sutom
csendes tag
válasz
nagymedve970 #1043 üzenetére
Gyenge belső?? És leáldozó korszak? Azért ez nem fedi a valóságot! Egyébként én nem a Note2-vel hasonlítottam hanem teljesen nyìlvánvalóan a fórum témáját adó típussal. Még azért engedj meg, hogy hiában van a Mate-ben 4000mah meghaladó akksi, ettől nem jobb az üzemideje. Ugyanis a 40nm csíkszélességű 4 magos SOC és a viszonylag elavult GPU többet is fogyaszt!
-
sutom
csendes tag
Sokat gondolkodtam, a teló vásárláson és én végül a Samsung Galaxy Mega mellett tettem le a voksomat. Egy kiváló phablet az is. Már sok szó esett a fórumban, hogy melyik hardver jobb ezért érdekességképpen a lefuttattam egy szintetikus tesztet (AnTuTu) és 20385 pont lett az eredménye.. Gyakorlatilag a Sony Xperia Z szintjén van a 2 mag ellenére,,és az LG Nexus 4-et is körözi.
Ja és a méret, amely egy állandó kérdés és közhelyek sorát olvasni a fórumon: Ennél kisebb kijelző szerintem semmit nem ér, egérmozi az egész..Soha nem kell kisebb kijelzővel telefon!! Egyáltalán nem kényelmetlen, simán hordható zsebben és egy élmény mindenféle médiatartalom megtekintése!! Örülök, hogy végre szép lassan áttérnek a gyártók a semmirevaló 4-5 colos kijelzőkről. (igen, mert bizony erre van igény és a telefonálás csak sokadik hasznos funkciója ezeknek a készülékeknek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged