- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
Köszi a megértést. Igen jelenleg ez a 2 két készülék van, ebben a kategóriában, nem sokan használják ki a 6+ feletti kijelzőket, pedig nagyon hasznos tud lenni a mindennapokban.
A hurculások igen, lehet nehézkesebb de megszokhatóbszerintem. Én ritkán kapcsolom be a számítógépet amióta ez megvan.
-
nagymedve970
tag
Megérdemled
Idézet a Mobilaréna tesztből:
"Samsung Galaxy Mega 6.3 - a tepsik királya
A könnyen lefejthető hátlap alatt méretes akkumulátor lakik. Azonban a 3200 mAh-s kapacitás egy kicsit csalódás, hiszen csak egy kevéssel erősebb a Note II-ben található telepnél. Ott erősebb a hardver, itt viszont jóval nagyobb a kijelző, ami ráadásul nem AMOLED."Mitől is király?! Hiszen még az elődjét sem tudja lekörözni! A nagobb mérettől és a csillogó külsőtől?! Ez számomra már nevetséges!
Az a gyanúm másokkal egyetemben is, hogy a Samsungnak kezd leáldozni. Vagy pénzük vagy megfelelő szakembereik nincsenek a kellő fejlesztéshez és némi külsőséggel (úgy is mondhatnám:paraszt vakítással) próbálkozik. Ha már a külsőről beszélünk, jópár éve felvették ezt a jellegzetes formát és azóta nem tágítana tőle, és még, ha hárdveresen jók is lennének, akkor is ráunának az emberek, de sajnos hardverben sem virít amikor az elődjét sem éri utól!
Most biztos elfogultnak tartanak sokan, de azért mert nem írom itt ki az eddig használt telefon tipusaimat, attól még elég sok megfordult a használatomban és Kínai ide vagy oda; a MATE az első amelyikkel semmi gondom nincs és tökéletesen megbízhatóan teszi a dolgát minden téren. Arról nem beszélve, hogy aktív kétnapos használat után is még van szufla benne ja és mind ez a legnagyobb teljesítményre állítva.
Elnézést, ha valakinek is beletiportam a lelkivilágába nem ez volt a szándékom, csak már nagyon elegem van a sok csillogó selejtből és ezzel szerintem sokan vagyunk így. -
Neonflake
tag
Megvannak annak a telónak is a maga előnyei, de igen kell a nagy kijelző, nekem a Mega nagynak tűnt kényelmi szempontból, ezt később élőbe is megtapasztaltam. A szintetikus tesztek egy másik tészta, nekem a K3V2 a videókódolás és a nyers erő miatt volt a nyerő, tudtam mire számítok nem volt csalódás. Amúgy ja különben is: 2013 Year of the Phablet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Samsung topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged