- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
Köszi a megértést. Igen jelenleg ez a 2 két készülék van, ebben a kategóriában, nem sokan használják ki a 6+ feletti kijelzőket, pedig nagyon hasznos tud lenni a mindennapokban.
A hurculások igen, lehet nehézkesebb de megszokhatóbszerintem. Én ritkán kapcsolom be a számítógépet amióta ez megvan.
-
nagymedve970
tag
Megérdemled
Idézet a Mobilaréna tesztből:
"Samsung Galaxy Mega 6.3 - a tepsik királya
A könnyen lefejthető hátlap alatt méretes akkumulátor lakik. Azonban a 3200 mAh-s kapacitás egy kicsit csalódás, hiszen csak egy kevéssel erősebb a Note II-ben található telepnél. Ott erősebb a hardver, itt viszont jóval nagyobb a kijelző, ami ráadásul nem AMOLED."Mitől is király?! Hiszen még az elődjét sem tudja lekörözni! A nagobb mérettől és a csillogó külsőtől?! Ez számomra már nevetséges!
Az a gyanúm másokkal egyetemben is, hogy a Samsungnak kezd leáldozni. Vagy pénzük vagy megfelelő szakembereik nincsenek a kellő fejlesztéshez és némi külsőséggel (úgy is mondhatnám:paraszt vakítással) próbálkozik. Ha már a külsőről beszélünk, jópár éve felvették ezt a jellegzetes formát és azóta nem tágítana tőle, és még, ha hárdveresen jók is lennének, akkor is ráunának az emberek, de sajnos hardverben sem virít amikor az elődjét sem éri utól!
Most biztos elfogultnak tartanak sokan, de azért mert nem írom itt ki az eddig használt telefon tipusaimat, attól még elég sok megfordult a használatomban és Kínai ide vagy oda; a MATE az első amelyikkel semmi gondom nincs és tökéletesen megbízhatóan teszi a dolgát minden téren. Arról nem beszélve, hogy aktív kétnapos használat után is még van szufla benne ja és mind ez a legnagyobb teljesítményre állítva.
Elnézést, ha valakinek is beletiportam a lelkivilágába nem ez volt a szándékom, csak már nagyon elegem van a sok csillogó selejtből és ezzel szerintem sokan vagyunk így. -
Neonflake
tag
Megvannak annak a telónak is a maga előnyei, de igen kell a nagy kijelző, nekem a Mega nagynak tűnt kényelmi szempontból, ezt később élőbe is megtapasztaltam. A szintetikus tesztek egy másik tészta, nekem a K3V2 a videókódolás és a nyers erő miatt volt a nyerő, tudtam mire számítok nem volt csalódás. Amúgy ja különben is: 2013 Year of the Phablet
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest