- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
malt71
csendes tag
válasz
kabalapasika #996 üzenetére
Bő két hete vásárolt a készülékem, és továbbra is kártyafüggetlen(Telenor).
Hibajelenség: Gps vevő bekapcsol... navigációs program bekapcsol és nincs Gps... nem jelenik meg a felső sávban a GPS jele. Google navi, IGO navi és Waze navival sem. Csak a készülék újraindítása orvosolja a problémát
-
malt71
csendes tag
Frissítés megvolt (B221-re) Azt gondoltam ez már a 4.2 android lesz. Eltűnt az "AirSharing" parancsikon, vajon miért?
-
malt71
csendes tag
Szoftverfrissítésnél mindent menteni kell? Konkrétan a telefonszámokra gondolok. Elég ha a SIM kártyára másolom?
-
malt71
csendes tag
válasz
Neonflake #954 üzenetére
Nem volt szinkronizalva, de a problemat nem oldotta meg
A kapcsolatoknal a csoportok kozott sem szerepel csak a telefonmemoria,simkartya,google fiok,skype cimek. Jobbra alul levo gombnal szerepel a facebook fiok, szinkronizalva is van...de egyenlore nem jelennek meg a nevek. -
malt71
csendes tag
Hali!
A facebook névjegyek szinkronizálásával nektek nem volt probléma? Nekem sajnos nem látja,kilépve és újra belépve a korábbi telefonon kérdezte a szinkronizálást, ez a telefon viszont nem kérdezi. Hol lehet a hiba? Frissítettem is a facebook aplikációt, de semmi.
-
malt71
csendes tag
Üdv.!
Szeretnék egy ilyen telefont, de a Telenornál itt Gyöngyösön még nem is láttak, hozni sem hoznak, meg sem tudom nézni. Céges flottában vagyok, de a pesti összekötő sem biztat. Mi a helyzet, ha tudja valaki?
Van készleten, vagy tényleg ennyire limitált?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged