Hirdetés
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Neonflake tag válasz  #71562240

üzenetére #71562240

üzenetéreSikerült a béta TWRP-ből feltehető Emotion UI 2.0-ás ROM ot fél napig használni, de a 320 dpi az nem nekünk való. 240-re váltás után bootloop. Vissza a Backupra. Remélem ezt már befejezik. B907-en vagyok ragadva és az Xposed framework legújabb verzióját is hanyagolnom kell, mert nem megy. A telefon így is rekorder lesz nálam, mert egy évet lassan kitart  Anyagi okokból, meg mert kivárom a fejlődést (nicsak az LG G3 5.5 colos) szerintem most nem kell pattogni. Őszre majd lehetnek értelmes alternatívák, de 6 col alá nem adok... Anyagi okokból, meg mert kivárom a fejlődést (nicsak az LG G3 5.5 colos) szerintem most nem kell pattogni. Őszre majd lehetnek értelmes alternatívák, de 6 col alá nem adok...A legjobb lenne ha kapnánk az optimalizálást és fejlesztést gyárilag, mert van potencial a vasban... Ha lesz akkor csak örülni fogok, ha nem... Akkor is működik és nagy gond a masinával  
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Androidos tablet topic
- OTP Bank topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Anyagi okokból, meg mert kivárom a fejlődést (nicsak az LG G3 5.5 colos) szerintem most nem kell pattogni. Őszre majd lehetnek értelmes alternatívák, de 6 col alá nem adok...
 Anyagi okokból, meg mert kivárom a fejlődést (nicsak az LG G3 5.5 colos) szerintem most nem kell pattogni. Őszre majd lehetnek értelmes alternatívák, de 6 col alá nem adok...