- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikoma
csendes újonc
-
Tomikoma
csendes újonc
-
Tomikoma
csendes újonc
Na megnéztem. A hátoldalon a matricán más sorozatkód van, mint ami az állapotnál van a beállításoknál. Ami viszont furcsa, hogy a matricán 16 db-os van míg a állapotnál 12 db-ból áll a sorozatkód. Nem tudom miért van ez, de a kínai oldalon kevésli a 12-t így csak azt tudom csinálni, hogy elküldöm ezt a másik S/N-t is a magyar címre és hátha jó lesz.
-
Tomikoma
csendes újonc
Először küldtem emailt az angol címre de abban azt írták hogy csináljak huawei id-t és probálkozzak az oldalon, ahol az adatok megadásával adnia kéne egy kulcsot. A probléma az, hogy mikor megadok mindent és leokézom azt írja,hogy az S/N és az IMEI mismatched, vagyis hogy nem tartoznak össze. Küldtem emailt a magyar címre is, ők küldtek egy dokumentumot amit ki kellett tölteni. Kitöltöttem visszaküldtem, de ők azt írták hogy nincs a birtokukban feloldó kulcs. Ezenkívül a DC-unlockeres dolgot találtam, de az fizetős, úgy hogy reménykedtem benne hogy itt segítségre találok.
Az probléma lehet hogy nem rég volt szervízben az eszköz? -
Tomikoma
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy Huawei G620S-L01 készülékem és szeretném nyitni a bootloaderét, de nem találok hozzá módszert. Küldtem üzenetet a Huawei-nek de azzal nem jártam sikerrel. Tud valaki még valamilyen egyéb módszert, amivel meg tudnám oldani a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest