-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jinxb1rd #1853 üzenetére
A szoftverben van egy korlát. Ez már divatos dolog az új szoftvereken máshol is. Függetlenül attól, hogy mennyi hely van még az adott tárolón, ahova mented. Tudomásom szerint külső programmal sem fog menni hosszabb anyag. Persze ki lehet próbálni. Én nem szoktam telefonnal videózni.
Szerk.:
Egyébként nem tudok róla, hogy ezt ki lehet kapcsolni. HA ez lenne a következő kérdés. -
ValoVillam
tag
válasz
Jinxb1rd #1128 üzenetére
általában én is macskát fotózok
, de csak minden 5. kép nincs elmosódva. a telefon kijelzőjén nem tűnik fel, viszont monitoron látszik. pedig a macska szinte mozdulatlan. ez nem túl jó arány.
más.
lehet h valami baja van a kingston 32gb-os sd-kártyámnak. a telefon egyszercsak azt írta ki az értesítési sávban h "sd kártya lecsatolva" viszont én hozzá sem nyúltam. azóta mindig ezt írja ki, már rendszerinduláskor.
valami hibája van? most szedjem szét a telefont, vegyem ki és újra be a kártyát? (gyanítom, pár nap után ugyanez fog történni.) hibás volna a kártya?tudom rákereshetek, de kb mennyibe kerül mostanában egy kingston 32gb-os, amit érdemes megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest