Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coyote55

őstag

válasz Okvagyok #1836 üzenetére

Recoveryből kell telepíteni.
    Kipróbáltam, teszteltem.
    Expert v4 FINAL ROM + synopsis kernel + ZRAM 100 MB Antutu pontszáma 8100, és az utolsó, 3D tesztnél az fps értéke elérte a szédületes 1,8-as értéket, ami egy diavetítésszerű élmény nyújt... ;] :P
    Ha a ZRAM méretét a maximumra állítottam (236 MB), akkor kb. 100 ponttal többet adott az Antutu, és az fps értéke "csak" 2,8-ra csökkent, ami egy picit gyorsabb diavetítés - de ugyanúgy használhatatlan.
    Mindkét esetben nagyon ingadozott az fps, először 8,6 - 1,8 között, a második esetben 8,5 - 2,8 között.
    A ZRAM kikapcsolása és a SWAP partíció beüzemelése után (256 MB) a pontszám felment 8300 pont fölé, a 3D teszt minimális fps értéke 4,5-re, a maximális pedig 8,7-re emelkedett. Ezt a kernelt már próbáltam a saját 100 MB-os SWAP fájljával, akkor is csak 8300-8350 pontot kaptam rá. Ebben az esetben a swap.file a Cache partíción van, tehát nem az SD kártyán, a kártya sebessége nem számít bele a mérésbe.
    Csak összehasonlításképpen: a ROM előző verziója, az Expert v4 a CeXstel kernel v.062-vel párban az általam lefényképezett 8800 pont fölötti értéket adta... :K
    Konklúzió: nem meggyőző a ZRAM a SWAP ellenében (szerintem).

Memento Mori!

Új hozzászólás Aktív témák