- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
apacsay
tag
nekem nem fordul meg a 360 kamera app sehogy sem, mikor csatlakoztatva van a kamera és úgy tartom a telefont, hogy a kamera legyen felül. Miért nem fordul el?
auto forgatás engedélyezve a beállításokban, kéka lehúzható meüben... Kell valami mást is állítani?Pixel 8 PRO / Samsung S6 TAB
-
törölt tag
Ez jár a P20 széria előrendelés mellé?
-
Jakesz
addikt
válasz Steve_Brown #16 üzenetére
Ajándék lónak, ne nézd a fogát
-
Steve_Brown
senior tag
Hát ez kicsit sem kompakt, gagyi retek.
-
vince
őstag
Jópofa dolog (nagy jóindulattal), de amúgy mire jó egy ilyen kütyü?
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Fotószem
csendes tag
(Ha az autofókuszt lelőné nagytudású testvérem, akkor nem lenne ilyen mosott sz.r a felvétel.
Szerencsétlennek majd 1 perc kellett a felvétel elején, mire fókuszt tudott állítani.
Az ilyen látószögű optikáknak fix gyútáv kell, nem AF !
Vagy hiperfokális távolságra állítani, ami a box gépeknél alap-mivel csak az van. Ez kamera-API és készülék függvénye.
És rögtön használhatóbb felvételt fog produkálni.
Ami miatt még "mosott", az hogy lassú a képfeldolgozás; annak oka pedig lehet a kameraszoftver vagy a telefonhardver megfelelő része, de valamelyik vagy mindkettő okozza az életlen, elmosódott képet.) -
veterán
Nappali használatnál elmegy de az esti az katasztrófa.Ingyen ajándékba teló mellé jó az.
-
Mr.Silkó
veterán
Továbbra se látom ezeknek a 360°-os kameráknak az értelmét. Egyszeri kipróbálásra oké, telefon mellé adott ajándékként; de ezért pénzt is adni...
-
cintula187
addikt
Ingyen kéne.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
DonaldJames
tag
Köszi a leírást.
▂▃▃▅▅▇▇Megbízhatóságom 551 pozitív és 0 negatív..... ▇▇▅▅▃▃▂
-
ForRedGlory
félisten
válasz kakuk.tamas #2 üzenetére
Tényleg az. Amikor megnéztem a videót, gyorsan meglestem még egyszer a cikk címét, hogy jól látok-e.
Adtak volna inkább hozzá valami "gift boxot", mint a P10-nél.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Helyi idegenvezetői képeket készíteni én ezt elfogadnám, mert a képei elmennek szódával, de a videója brutálisan gyenge.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Jakesz
addikt
Nem vártam többet, úgyhogy nem is okozott csalódást. Ez a technológia még mindig gyerekcipőben jár, és egyértelmű volt, hogy nem pont Kínában fognak kilépni a gyerekcipőből. De a Gear 360 vállalható, sőt telefonról nézve a felvételeit, kifejezetten jó is, igaz dupla ennyibe is kerül.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz kakuk.tamas #2 üzenetére
Hát külön nem fogy, amit nem csodálok.
Elég gyenge eresztés, sajnálatosan. (előrendelésben a mate10 pro mellé nekem nem tünik akkora ajánlatnak, kb 3x ha használnám...) -
kakuk.tamas
addikt
Ilyen bóvli szutyit adnak a Mate10 Pro mellé? Ez gáz...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
laci0530
senior tag
Elsőre nem rossz, de számomra is valószínűleg egyszer használatos "ez is megvolt" kategória lenne ilyen paraméterekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A YouTube is nagy veszély lehet a fiatalokra
- Milyen videókártyát?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- NBA és kosárlabda topic
- Diablo IV
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- További aktív témák...