Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
apacsay
tag
nekem nem fordul meg a 360 kamera app sehogy sem, mikor csatlakoztatva van a kamera és úgy tartom a telefont, hogy a kamera legyen felül. Miért nem fordul el?
auto forgatás engedélyezve a beállításokban, kéka lehúzható meüben... Kell valami mást is állítani? -
törölt tag
Ez jár a P20 széria előrendelés mellé?
-
Jakesz
addikt
válasz
Steve_Brown #16 üzenetére
Ajándék lónak, ne nézd a fogát
-
Steve_Brown
senior tag
Hát ez kicsit sem kompakt, gagyi retek.
-
vince
őstag
Jópofa dolog (nagy jóindulattal), de amúgy mire jó egy ilyen kütyü?
-
Fotószem
csendes tag
(Ha az autofókuszt lelőné nagytudású testvérem, akkor nem lenne ilyen mosott sz.r a felvétel.
Szerencsétlennek majd 1 perc kellett a felvétel elején, mire fókuszt tudott állítani.
Az ilyen látószögű optikáknak fix gyútáv kell, nem AF !
Vagy hiperfokális távolságra állítani, ami a box gépeknél alap-mivel csak az van. Ez kamera-API és készülék függvénye.
És rögtön használhatóbb felvételt fog produkálni.
Ami miatt még "mosott", az hogy lassú a képfeldolgozás; annak oka pedig lehet a kameraszoftver vagy a telefonhardver megfelelő része, de valamelyik vagy mindkettő okozza az életlen, elmosódott képet.) -
Nappali használatnál elmegy de az esti az katasztrófa.Ingyen ajándékba teló mellé jó az.
-
Mr.Silkó
veterán
Továbbra se látom ezeknek a 360°-os kameráknak az értelmét. Egyszeri kipróbálásra oké, telefon mellé adott ajándékként; de ezért pénzt is adni...
-
cintula187
addikt
Ingyen kéne.
-
DonaldJames
tag
Köszi a leírást.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
Tényleg az. Amikor megnéztem a videót, gyorsan meglestem még egyszer a cikk címét, hogy jól látok-e.
Adtak volna inkább hozzá valami "gift boxot", mint a P10-nél.
-
DemonDani
addikt
Helyi idegenvezetői képeket készíteni én ezt elfogadnám, mert a képei elmennek szódával, de a videója brutálisan gyenge.
-
Jakesz
addikt
Nem vártam többet, úgyhogy nem is okozott csalódást. Ez a technológia még mindig gyerekcipőben jár, és egyértelmű volt, hogy nem pont Kínában fognak kilépni a gyerekcipőből. De a Gear 360 vállalható, sőt telefonról nézve a felvételeit, kifejezetten jó is, igaz dupla ennyibe is kerül.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
Hát külön nem fogy, amit nem csodálok.
Elég gyenge eresztés, sajnálatosan. (előrendelésben a mate10 pro mellé nekem nem tünik akkora ajánlatnak, kb 3x ha használnám...) -
kakuk.tamas
addikt
Ilyen bóvli szutyit adnak a Mate10 Pro mellé? Ez gáz...
-
laci0530
senior tag
Elsőre nem rossz, de számomra is valószínűleg egyszer használatos "ez is megvolt" kategória lenne ilyen paraméterekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szinte semmiből rántotta elő a Huawei a telefonhoz csatolható, 360 fokban rögzíteni képes kameráját még a Mate 10 előtt. Elég olcsó, nem is túl összetett szerkezet.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Környezetvédelem
- Tippmix
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest