- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
Richoo44 #232 üzenetére
Látom viszonylag nehezen értesz meg dolgokat.Az is érdekes, hogy ugyanazok az arcok minden topicban értetlenkednek bizonyos dolgokon, ami már el lett magyarázva egy nappal korábban nekik egy másik oldalon.
Ez egy teszt, ami ha nem is 100%-os,de megmutat pár dolgot a tervezés és az anyagfelhasználás alapvető hibáiból.Mivel a többség úgyis érti, így csak röviden, aztán lehet értetlenkedni. Van olyan hogy anyagfáradás, ami nem így rögtön törik, hanem a 200.
kicsire adja meg magát. És benne az az elektronikának sem tesz jót, ha picit is hajlik ugyanazokon a pontokon, naponta mondjuk 30-szor. -
törölt tag
válasz
Richoo44 #232 üzenetére
Nekem átlagos felhasználás hogy leülök. Pont ahogy le is esik.
Attól hogy nem garantál semmit, még meg tudja csinálni, van rá példa, sőt, sokkal nagyobb méretben is megvan, csak oda kell figyelni kicsit. Bár egyértelműen nem célközönség vagyok, szoval annyit bagatelizalod amennyit akarod....
Egyébként nem én kötöttem értelmi szinthez bármit....
-
törölt tag
válasz
Richoo44 #228 üzenetére
Jah ahogy leejteni se szabadna... 5,5 tepsi? 6.4 van épp és jól bírja amikor beülök a kocsiba és farzsebben marad véletlenül, persze vessek magamra én mocsok emberi hulladék.
Ne is az legyen az elvárás, hogy jót gyarson bárki, elég ha egy széfben kikapcsolva kibírja egy pár hónapot.Egyébként itt nem az erő a lényeg, hanem a technológia ami miatt lehetővé válik. És ilyenkor látszik mi a kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Forrmell.enn
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest